Followers

Sunday, November 22, 2009

nak delete blog la mcm ni..

salam. hye, sejak dua menjak ni, memang jarang sangat berblogging. maklumla, dah keje. kat ofis blogger ni kena block. tu yang menyukarkan sebenarnya. hehe. I tahu, ada yang kata, I buat blog sekadar melepas batuk di tangga. bukan macam tu. I sebenarnya memang suka menulis and mengarang.

I memang dah sangat lama dalam dunia blog. before this I ada blog tapi blogdrive. Blog tu wujud since 2004. Start tahun ni baru I menceburi Blogger. I tak suka letak story yang beremosi. I lebih suka sistem 'sharing'. Macam I suka letak kisah-kisah yang jarang orang dengar.

I buat contest pun tak ramai join. Ok, I admit hadiah dia memang la tak lumayan mana (Ferrero Rocher koott) I saje cuba nasib. Manalah tahu, ada yang nak join. And I sangat berterima kasih kepada yang dah join. Ok, I sedar, blog I tak la popular mana. Tak ramai pun komen and bagi feedback. I dah cuba lawat blog semua orang at least 2 hari sekali. Just I tak tinggal nota kaki je. Believe me, setiap blog yang ada dalam list I, mesti I akan lawat at least seminggu sekali.

I bukan nak luahkan perasaan ke apa. I just suka-suka hati nak bercerita. blog I kan. hahaha. Apapun, terima kasih kepada yang support. I akan cuba buat yang lebih baik ke arah blog yang cemerlang! (poyo!)


p/s: Sesiapa nak komen untuk kebaikan blog ini, dipersilakan. Ha!! JANGAN LUPA JOIN CONTEST. PENYERTAAN MASIH DIBUKA!!! KLIK SINI UNTUK CONTEST!!!~__~

12 comments:

Healmie a.k.a BuRN said...

Amboi..penuh blog ni dgn lirik, minat menyanyi or tulis lirik? Watpe skrg?

Healmie a.k.a BuRN said...

Eh, silap. Maaf. Tadi 2 komen utk blog len. hahaha. Komen utk blog ni: blogging ni mcm nak berniaga, kita dapat perhatian kalu ikut selera semasa. Pandangan ini dipersetujui syafiq dan saya. But, kami prefer ikut selera sendiri. haha

min said...

jgn sedih2 ye
teruskan menulis
chayok2
hehehee

Ms.Independant said...

Btol ckp Min tu.
Jgn la berhenti!

:)

::aien:: said...

stuju2!
jgn giveup oke!
2lis saja pe yg awk ske:)

Adeqq said...

Healmie a.k.a BuRN :-

hehe. mekasih atas pandangan anda

Adeqq said...

min:-

mekasihhh...~~

Adeqq said...

Ms. Independant:-

InsyaAllah lalink!~

Adeqq said...

::aien::

ye, baiklah. tanks.
akan lebih semangat lepas nii..

cik EPAL said...

la..nak delete buat apa??

hee..klik iklan new zealand ;)

ahmad said...

tak payah nak delete lah...hahaha...aku pun klik ad nuff new zealand

Adeqq said...

cik epal:-

ehem. tak jadi dah delete. hehe
tanks klik nuff..


ahmad :-

tanks sbb klik nuff.. nak klik nuff ur blog juge la..