Followers

Tuesday, January 11, 2011

Sana sini Chocolate!

Salam.

Bila I buka blog ni, rasa sedih pun ada gak. Macam dah hidup segan mati tak mahu. Ada ke lagi orang nak baca blog poyo ni? Ada ke lagi orang nak layan blog yang tak ada kisah atau info ni? Entahlah. Semakin ramai yang menghilang. Semakin ramai tutup blog. Kenapa? Mungkin mereka ada alasan mereka yang tersendiri. Siapa tahu kan?

Eh tak baik fikir pasal orang. Baik cerita pasal diri sendiri. Hari Ahad yang lepas, I pergi ke Chocolate Fair! Sungguh rambang mata. Walaupun I tak makan chocolate, melihat pelbagai jenis ukiran, rasa geram sangat. Sangat cantik! Nah, I hidangkan gambar-gambar yang boleh ditonton. Ada yang diambil dari pakcik gugel tau. Hehe


Menarik kan logo ni? Penuh chocolate!

Ramai kan? Kami pun pening~


Sangat banyak pilihan. Cantek~


Sorry pakcik. Termasuk tangan pakcik sikit lah. T___T


Ini memang ambil dari blog seperti tertera itu lah.
Boleh letak chocolate cairkan~


Ini pun dapat dari pakcik gugel.
Sebab masa I pergi aritu dah banyak lubang-lubang.
Tak berapa seni dah jadinye. Hehe


Ini bukan chess ye kawan-kawan. Ini chocolate! ^__^

Lihat? Meriah betul. Sesiapa yang gilakan coklat pastinya takkan lepaskan peluang kan? Sebab kebanyakan yang datang memang peminat tegar coklat. Yang sampai boleh kata, "Rasa macam Russian Choc kan? Tapi I bet lagi sedap dari Ganache." See. I pun tak pernah tau ada coklat Ganache ke, Russian ke bagai. HAHA.

Tapi itulah, kalau dah memang minat, tak mustahil untuk travel around the world just for choc kan! Hey hey, best ape. ^___^ Ha itulah. Sekarang nak buat entry makanan banyak banyak. Biar semua yang baca rasa geram. Heeeeee.

Tata. See you again kawan-kawan!

17 comments:

Ermalina said...

tak belikan utk kite pun.. sob sob..

Lya Colours said...

saya pon kurang suka makan coklat ni
kek coklat suka la
weeeee~~~

CGG said...

adeh..
ni yang den shuke nie..

balik kang abes la..mesti request nak coklat

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

alamak.. rugi terlepas =(

hi !

De'din said...

nak chocolate ka ?
meh sini dedin belanja !
haha

Fiq Vertigo said...

ahhh...sedapnya!


suka cokelat cair di jari..enak!

fara said...

fondue pot tu bole wat chocolate steamboat. cicah ngan starwberi atau tomato. yummy! ;)

Faaein Himura said...

perghhh. cokelat.. kenapalah kat tmpt sy tak ada cokelat fair agi.. jelesnya.. nak beli cokelat agi ni..

Adeqq said...

Kak Erma:-

lalala. jgn camtu. nnti kite g tau yayang! akak trun KL bgtau ek. kite g jln tau. aritu kn da plan tp x sempat kan. huuuu

Adeqq said...

Lya:-

Haaa. nnti bday Lya kite bg kek cokelat je la ehh. =)

Adeqq said...

CGG:-

Alaa, preggy mummy x bole mam coklat la. Hehehehe

Adeqq said...

Mass:-

hehe. taun depan ade lg. hye!

Adeqq said...

De'din:-

kite x mkn choc la de'din. hehehe.

Adeqq said...

Fiq:-

suke ekk choc cair? meh sini. hehehe

Adeqq said...

Fara:-

hah! betol. aritu die ade wat demo. makkk aaiiihh. ramai betol serbu. HAHAHA

Adeqq said...

Faaeein:-

alaa, kesian awk. meh sini taun depan. kite g sesame. Hehehe

Natsu said...

eh kejap aku nampak semut kat coklat tadi.(ayat jeles tak dapat pergi)