Followers

Wednesday, August 10, 2011

Kata-kata itu

Hai! Kawan-kawan semua sihat? Kalau tak sihat, pergi makan ubat. Eh, bulan puasa yang mulia mana boleh makan ubat sembarangan. Pergi puasa sekarang kau tak puasa nanti Allah marah.

Sekarang ni mood tak berapa stabil ekoran UNISEL dah block Facebook, Youtube, Myspace dan seangkatan dengannya. Motif? Entah. Rasa dalam tempurung dah sekarang ni. Hoi semua readers, saya tak dapat la nak update selalu. Tiap kali update kan, bila publish mesti tak lepas. Sakit hati.

Eh, saya dapat satu ayat best semalam.

"Agama itu jalan,
Cinta itu TUHAN." =)

Renung-renungkan! Selamat berpuasa. Sayang semua!

7 comments:

wong ah ian said...

saya bahagia..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

eh??ian???hahahaha...gua rindu lu!!!meh laga ponggong skit tanda persahabatan!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

agama itu jalan, cinta itu tuhan...

ade butang like???nk tekan 14ribu kali

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

unisel xnk tenaga pengajar buang masa kt laman sosial cmtu..nt produktiviti kurg...taw!!





cm komen kt fb la pulak..hahaha..suke3!!

wong ah ian said...

meh r laga hahaha..lu duk kajang je pon tp x penah jumpe..hampeh!

yusuf mujahidin ™ said...

Salam

nice quote

Adeqq said...

Ian:- rindu u sangat! ^___^

Kamen:- Hoi! ape ni laga2 bulan puasa. alaa, sesekali layan FB, ape ade hal kan? UNISEL kemut ah!

Yusuf:- Tanks. =)