Followers

Saturday, August 4, 2012

Kalaulah boleh bagi semua orang faham

Salam.

Penatlah nak jaga hati orang. Sebab selalunya orang pun tak jaga hati kita. Contohnya kalau kita cakap secara general, ada yang terasa. Kadang-kadang kita tak kisah benda tu langsung, tapi orang kata kita marah. Come on lah. 

Kepada kalian yang sedang hangat bercinta. To be honest, aku happy gila untuk kalian. Sebab aku rasa kalian dari dulu memang ada chemistry bersama. Aku tak pernah jeles dan aku memang ikhlas doakan kalian. CUMA, bila kalian letak gambar yang tepi pantai tu, boleh tak kalian faham perasaan aku? Time tu aku ada. Secara tak langsung aku kecil hati. Itu sahaja. 

Aku pun dah kata, aku marah sedih kecewa sehari tu saja. Dan aku siap hantar text maaf rasanya sebab taknak benda ni panjang. Ada kamu reply? Tak ada kan? Sampai sekarang pun kamu tak ada tegur aku kan? So, apa lagi yang boleh aku buat? 

Titik. Noktah.

1 comment:

Lya Colours said...

ish bulan2 puasa ni tak elok la tak bertegur sapa lama2