Followers

Tuesday, October 20, 2009

kalau hati dah sayang....

.... nak buat macam mana?

erm, lately ni merindui seseorang. of course rindu kat semua blogger but at the same time i rindu dekat someone. lagi-lagi sejak dia mengaku yang 'let's be friend je'. lagi la i tak keruan. semua benda yang i buat, i akan ingat dia. i dah cuba untuk lupakan dia. but seems i had failed. i can't.

i suka dia bukan sebab rupa. i suka dia bukan sebab harta. i suka dia bukan sebab kata-kata manis dia. i suka dia sebab dia adalah dia. and i boleh jadi diri i yang sebenar kalau i dengan dia. takyah nak cover-cover jadi gadis pemalu sopan santun poyo gedik ah. hahaha.

susah nak bincang tentang feeling ni. sebab hanya orang yang rasa je boleh tahu. nak hilangkan rasa sayang? mungkin setahun, dua tahun, sepuluh tahun, bergantung.

pada anda?


8 comments:

Ms.Independant said...

Btol.
Jgn suke orang tu pd rupe.
Jgn suke orang tu sbab harta.

Tp sbab die dan die shj...
so sweet!

P.S : Bunyi cam in love je ni!

:)

Firol said...

ko baru jumpe pakwe baru ke?

imHepPie said...

mmg susah nk lupa org yg kita syg..tpi juz let him gone..if hes come back, than hes urs..but if not. he will never b urs...

Adeqq said...

Ms. Independant - erm.. btol btol btol.

in love? agaknye kott..

Adeqq said...

Firol - hahaha. mane de pakwe baru. baru nak jumpe org yg btol2 minat. seblom ni x penah jatuh chenta. hahaha

Adeqq said...

imHepPie - i will try, tanks for the advice... =)

ije said...

cinta datang n pergi..
tapi sayang won't last 4eva!

=)

best kan feeling jatuh cinta. ehe~

Adeqq said...

betol..
cinta ini, kadang2 tiada logika.. hahahaha..

best best best!!~