Followers

Sunday, September 13, 2009

MEREPEK

mOod i HaPpy!~


salam. oh, sangat lama tidak update blog comel ini. rasa seperti berada di kutub utara kerana kesukaran menggunakan laptop dengan LCD. guess what? MY LAPTOP DAH OK!!! hah, sumpah happy. sebab i da dapat menaip dengan perasaan riang gumbira ibarat esok sudah hari raya. merepek.

memandangkan ada yang komen entry i susah nak baca, kena highlight dan sebagainya, NAH! i bagi template baru. hehe. susah jugak. sebab kena edit semua widget. semua terdelete masa nak install template baru ni. tapi tak mengapa, kerana pembaca comel sekalian, i sanggup. asalkan, anda happy baca blog comel ini. aih, banyaknya perkataan comel.

i dah dapat buku Firol!! minggu lepas lagi dah sampai. tapi i tak dapat update. so, now i nak update. tanks Firol! eh, kepada yang tidak tahu, Firol adalah owner blog KONOTASI.

ha, tinggal berapa hari lagi nak beraya. dah siap baju raya? kasut raya? langsir raya? duit raya? haha. i tak siap apa pun. baju je yang ada. lain tak perlu kot. sebab macam membazir je kalau tukar langsir. mama i kata langsir oke lagi. jangan membazir. sila faham. kepada sesiapa yang rajin, baik hati, comel, cantik, hensem, menawan, charming, adorable semua la, BAGI LA I DUIT RAYA!!

oke, ini yang dinamakan entry merepek. sekian.

8 comments:

skunksenn zone said...

hahaha adeq dah keja kan??so leh la hulur2 duit rayer dkt aku huhuhu..tak byk 50 iggit aja kuang3

Mr.Chenta said...

wah
baru best baca ;)

psstt
belanja la sket baju raya =P

imHepPie said...

merepek sambel mkn kerepek lgi besh

Firol said...

nak duit raya..hahaha..kena datang rumah la deqq

Thanx for support our local acts

Ms.Independant said...

cUpcakes!!!!
LayOut bru sgt cumel!!!

Adeqq said...

skunsenn zone - ha, blanjer? taun depan la yeekk.. hehe

Mr. Chenta - blanjer lagi. hehe. semua yang nak mintak belanja, taun depan ye.

Adeqq said...

imHepPie - betol betol betol.

Firol - betol eh.. adeq nk dtg nii

Adeqq said...

Ms. independent - ehehe. tankss :)