Followers

Wednesday, March 31, 2010

Pusat Perubatan UM memang Terbaik!

Salam. Ok, tajuk bukan membodek. Minggu lepas telinga gatal. Macam ada benda gigit. Bila malam, dah tak tahan, terus pergi klinik. Lepas tu, doktor kata, ada jangkitan. Ambil ubat, malam start makan, sampai sabtu, dah tahan. Makin sakit. Pergi hospital Sg.Buloh. Pastu dia transfer ke Pusat Perubatan UM sebab ada specialist.

So, hari Isnin yang lalu, I pergi ke PPUM. Kul 7.30 I dah sampai kat ENT Jabatan Otorinolaringologi (tergeliat lidah nak menyebut). Pehh! Sangat ramai orang! I tengok jam. Aik, 7.30 pagi dah ramai? Bagus betul.

Selepas jumpa doktor, baru I tau, ada jangkitan dalam telinga. So, kesimpulannya, sekarang ni I masih kena gi appointment kat PPUM untuk pastikan I sembuh sepenuhnya. Doakan I ye kawan2! Eh, btw, kenapa I cakap PPUM terbaek? Sebab PPUM mempunyai staff yang sangat sopan santun. Dahla doktor pun baik, bagus sangat! So, kesimpulannya, I memang syorkan anda gi PPUM!


p/s: Telinga sakit. Tak boleh mendengar dengan baik!

9 comments:

-C.Gad!s- said...

yang...

nih blog cc yang baru...

hihii

syhhhh

wong ah ian said...

bakal jadi macam ah fatt je..sila kumpul duit beli alat bluetooth itu ok..hehehe..

smoga cepat sembuh..x payah pakai alat bantuan tambahan (aku x sedap ati nk sebut pekak huhu)

pensel kontot said...

semoga kembali pulih ye

Adeqq said...

C.Gadis - erk. wah! suke! i lawat sekarang!!

Adeqq said...

ah ian - ahahaha. jgn la. nanti kapongke. hehe. rindu ah fatt!

Adeqq said...

pensel kontot - mekaseh sayang. ko sentiasa ade di sisi aku.

sayang koo!

Fhad said...

uiks bahaya ohhh... kene gigit ape la ek.. x gune sungguh.. tu tdow x basuh telinge... hahaha... harap cepat sembuh dan dapat dgr lebey baik.. amin...

Adeqq said...

Fhad:-

ye, mmg bahaye. xgune kan benda yg gigit tuh. hahaha

tidow kene basuh telinga mcm basuh kaki ek? hehehe.. amiinn. mekaseh. =)

::[si putihpurple]:: said...

hati2..
bhaya tu..