Followers

Tuesday, March 9, 2010

I'm Back!

Salam. Hye semua. Rindu la u all~ Ok, sangat happy pulang dari Le Tour de Langkawi. Picca akan diupload setelah dapat kesemuanya ok. Badan sangat penat. Rasa macam nak berehat seminggu. Apepun, we all have fun sangat walaupun penat. Memang rasa happening bekerja dalam panas terik, but we made it. Kitorang 7 gadis-gadis memang selambe rock. Dahla kitorang je yang drive sendiri sepanjang perjalanan tu. Kereta lain semua lelaki drive.

By the way, sesiapa yang berminat, bolehla apply jadi sukarelawan berbayar tahun hadapan. Boleh jumpa kami lagi. Hehehe. InsyaAllah, kalau ada rezeki, kami join lagi. 10 perkara yang kami belajar sepanjang Le Tour ni;

1. PUNCTUALITY!!! Memang sangat penting. Sebab, kami harus lebih awal dari cavalcade dan riders. So, kami kena gerak sejam awal dari mereka semua.

2. Sentiasa bertanya orang sekitar. Sebab, kami mana tahu jalan. Kena selalu bertanya orang untuk jalan pintas supaya tak bertembung dengan riders and cavalcade.

3. Muka Tebal. Kami kan buat kaji selidik. So, kena rajin menegur orang untuk pastikan mereka tolong kami buat soal selidik.

4. Tahan Panas! Hahaha, ini memang sangat tak boleh blah. Kami semua sunburn! Takpelah, kami redha. Hahaha

5. Baik dengan semua orang. Yes, ini penting. Sebab, senang kalau berlaku apa-apa, semua orang pun akan sudi tolong.

Ok, 5 dulu ya? Nanti tambah lagi. Nak hantar kawan pergi klinik jap. Dia muntah teruk. Gambar I upload nanti.

Sayang korang semua! Muahhxx~

8 comments:

hajarus said...

salam adeqq.. welcome back...

amboi bestnyer.. t jgn lupa tepek pic k... ;d

aNis aMirAh said...

yeayyyyy~
kak adeqq da balik ;))

pensel kontot said...

patut la lama xnmpk...
ade tugas rupanyew

Ms.Independant said...

rase nak je join korang next time...
tp i kejeee!!!!
uwaaa!!!

T_T

Adeqq said...

hajarus:-

yerp!
mekaseh.
oke, akan tepek gambar,,

Adeqq said...

aNis aMirAh:-

yeayyy!~
xdapat jumpe anis kat muar..

=(

Adeqq said...

pensel kontot:-

yerp. tau xpe.. hehe

Adeqq said...

Ms. Independant:-

ha, meh laa join. alaa, i pon keje laa.. ade surat pelepasan dari Kementerian la sayang..