Followers

Wednesday, November 10, 2010

Saya Mahu KAMU!

Salam.

Lately ni sangat sibuk. Kalau dulu sibuk dengan siapkan kertas soalan, lepas tu sibuk student nak exam, then sibuk marking paper exam, sekarang ni sibuk dengan Majlis Konvokesyen! Sangat-sangat sibuk.

Eh, tak tahu eh I nak konvo? HEHE. Akan berkonvo tak lama je lagi. Sangat excited cum nervous gak la. Sebab macam dah setahun lepas habis belajar kan baru nak konvo? Jadi, macam dah lama tak jumpa kawan-kawan lama. Mesti best!

So, atas sebab itu, sangatlah tak berkesempatan untuk update entry apa-apa. Inipun tumpang PC dekat bilik orang lain. Ha, semua tukang cakap fakulti ni akan berpindah bangunan. Tu yang tak sempat sangat. Dengan nak kemas barang lagi, haishh~

Eh, nah lirik lagu. Menarik tak? Special for 'you'. ^___^

Kalau berpacaran
Jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan
Jumpalah ayah dan mama

Hantarlah rombongan
Meminang dengan segera
Kalau terlambat kasih mu disambar buaya

Ada ke orang nak kat I ni? HEHE. InsyaAllah.


p/s: Tajuk entri ni bermaksud - Hati semakin kuat mengatakan 'dia'. Tapi, 'dia' ada rasa itu ke?

17 comments:

Lya Colours said...

ehem2
siapa "dia" bertuah itu
jeng jeng jeng

beautiful_rose said...

wahh..dalam hati ada taman bunga =)

wong ah ian said...

ofkos aku rase jugak..hahaha

MOFASAD said...

asal rasa gak nie?

ah ian sibuk je!

LUMUT said...

oi nak kawen?
haha..


apehal ian ngan mofasad ni main ras2 neh...raba2?

nasikputeh said...

congrat ouh!

fara said...

camat bkonvo adeqq!
nnti snap pic byk2 taw! :)

SZ said...

bahagia!

tahniah!

Adeqq said...

Lya Kaler Kaler:-

Haha. Ko mmg! Nanti aku stori mori ke sayang~ ^___^

Adeqq said...

beautiful_rose:-

Haha. Xtau la bunge ke rumput. HAHA

Adeqq said...

Ian:-

Ko sengal kan? ^___^

Adeqq said...

Mofasad:-

Ah, Korang same jek! Huh~ =P

Adeqq said...

Lumut:-

mestilah nak! Tapi xde calon lagi laa. haha.

Ah, dorg mmg dengki!

Adeqq said...

nasikputeh:-

erk. Congrats konvo eh? kalau itu aku nk kate Thanks. Kalau congratz nak kawin, aku xnak komen. HAHA

=P

Adeqq said...

fara:-

Like like like. HEHE. Nanti i tepek byk2 gamba eh~ ^___^

Adeqq said...

SZ:-

Xtau la bahagia ke tak. Buat2 bahagia je. HEHE

Thanks~

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

weeewit...
wa tumpang hepi dari jarak jauh..