Followers

Thursday, May 5, 2011

Kalau Kita Yakin Dia Milik Kita

Salam.

Tempat luahan rasa ni bersarang lagi. Kesian kan blog ni? Dahlah tuan tak ambil peduli. Pengunjung pun dah tak ada kat sini. HEHE. Padan muka diri sendiri! Siapa suruh tak pergi blog orang lain. Masa tak mengizinkan. Kalau tempek jadual kat sini, mesti ramai yang bersimpati kan? Sobs sobs sobs. Erm.

Derita cinta dah berkurangan. Alhamdulillah. Allah bersama kami! =) Cuma, jarak jauh membuatkan I rasa kurang kasih sayang. Haha. Geli statement macam tu. Entah. I bukan kaki jiwang. Jauh sekali romantik. I berkasih kerana Allah. Dan kalau dia jodoh yang Allah dah tentukan. ALHAMDULILLAH! ^_____^

Istikharah. Istikharah. Istikharah. Itu mungkin cara terbaik untuk memilih pasangan hidup. Lebih elok kalau parents yang jalankan istikharah tu. Sebab kalau diri sendiri yang dah terang-terang sayang dekat si dia, hati kita memang dah ke arah dia. Jadi istikharah tu, mungkin tak berapa relevan. Kalau parents yang buatkan, InsyaAllah, Allah akan beri petunjuk. =)

Nampak tak macam banyak benda serius dalam entry ni? Nak buat macam mana. Abah dah keluar statement. Ha, tunang la tahun ni. Errr! Tak ready lagi abah. Kami belum boleh berdikari sepenuhnya. Beri masa ya.

InsyaAllah. Yang bahagia itu akan hadir jua.


p/s: Lya Colours, trust me! U will find one~ Sayang kamu! Muahhh ^____^

4 comments:

CGG said...

adeq:)

istikharah selalu..
yang terbaik dari allah adalah jodoh kita:)

wish u all the best dik

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sape kata xde org komen???ade la..hahaha...waa...layout br la skg ni.hehe..nice

em..apa kata papa ngn mama ko pas dieorg wat istikharah?sama cm pilihan ko x?hehe

Adeqq said...

CGG:-

istikharah terbaik kan kak? tanks a lot sista! =)

Adeqq said...

Kamen:-

heeeee.. layout baru laa. asek lame je pening tau! hehehe
InsyaAllah. Doakanlah aku!