Followers

Monday, July 20, 2009

ALIF , JANGAN NAKAL!

salam.. mood dah kembali tenang. hah, rindu la kamu. kamu la. siapa? yang tengah baca ni la. rindu sangat dekat blog (oh, padahal setiap hari bukak. haha) today rasa malas nak bercerita apa-apa. cuma, i dah addicted to few songs.

  • jangan nakal - alif oiam
  • kembali pulang - kangen band (yang ada dalam blog ni sekarang. dengar lah)
  • superman - the lucky laki

so, today i nak share lirik ALIF - JANGAN NAKAL. i taip sendiri sambil dengar lagu. ada satu part i tak dapat. u all tolong carikan bole? please please please. okela, enjoy. (lagu pergi cari ye. hehe)

Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terindah
Membuat cintaku makin kuat

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Bisa (yang ni i tak dapat.. tolonggg!!!)

c/o
Please please please
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar bukan untuk curang
oh oh
Please please please
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang bawa yang kau pesan

Diriku Untukmu

Semua tahu kau milikkku
Semua tahu ku cintamu
Adapun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku

Kadangkala ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mahu pergi
Bisa (yang ni je x dapat.. tolonggg!!!)

Ulang c/o

Bukan aku terlalu mengawasi kamu
Ku hanya terlalu terlalu sayangi kamu
Ampunkan aku terlebih-lebih jagakan kamu
Ku cintamu
Kau cintaku

Ulang c/o 3x

Diriku Untukmu
Diriku Untukmu

see, best kan lagu ni. so, apa lagi, mari menggodeh mencari lagu ini. eh, i dah ada la. hehe. tolong ye part lirik tu. tanks. okela, i nak pergi rumah makcik esah yang sebelah pasar tani sungai buloh mengambil beberapa barang yang sudah ditempah amboi cantik-cantik belaka lah jangan jeles. (apakah ayat begini? haha) daaaaaaaa...

6 comments:

Adeqq said...

kenapa takde org nak komen? owh sedeyy

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

please please please

arnamee said...

salam.

jika tahu.
mesti anem tulun nyer.
setakat ni blog kamu jerk ade lirik ni^^

Anonymous said...

mmg beshhh sukeeee sgt lgu niee:)) thxx adeqq:)

Adeqq said...

ritz - please please please jugaaaa..

Adeqq said...

arnamee - owh yeke? ni pon salin sendiri lirik nii.. hehehe..

anonymous - same2!!~