Followers

Thursday, July 23, 2009

s i l e n t . . .

salam. esok i akan ke JB. membawa hati yang luka. cewah. mana ada. ada majlis kahwin la. so, will be back on sunday. urm,mood sekarang fifty fifty. ada happy, ada tak happy. kalau asyik fikir yang tak happy, lama-lama yang happy pun hilang. so, kita enjoy! hah, dah iklan sunsilk puteri pulak. blah ar dari blog ni. eh, jangan la. oke, tak melalut dah.




S I L E N T . sometimes. tak semua masalah boleh diselesaikan dengan cara berbincang. kadang-kadang 'shut up' lebih better. agree? kalau berbincang leh selesaikan semua masalah, tak ada la berlaku peperangan. pada i kan, i jenis tak suka bincang. haha. sebab, i jenis yang nak menang. oke, i mean, i mesti nak tegakkan my point. and, i tak akan buat tuduhan melulu kalau tiada info. tapi i lebih prefer diam. sebab bila kita diam, orang akan bosan.

sebagai contoh, kalau ada orang keep on sms'ing or calling kita, tapi kita tak angkat, mesti dia bosan kan? that's me. i tak suka nak bercakap panjang-panjang. i prefer written. nak apa-apa, bukak blog i. sebab most of my lifetime, i akan story kat sini. i jenis suka bahasa kiasan. siapa yang tahu, dia faham la kan. hehe.

lain padang, lain belalang. lain orang, lain lah caranya. betul tak? it's me. just accept it. haha. so, siapa nak kahwin dengan i, sila la bertahan ye.

5 comments:

ije said...

betul. kadang2 diam boleh menyelesaikan masalah. bergantung kepada keadaan.

kang kalau cakap pot pet pot pet, makin teruk keadaannya. =)

nadia-ady said...

yup2! kadang2 dalam certain keadaan, silent is the best answer =)

Firol said...

Setuju..manusia memang unik..lain org lain gaya,lain cara,lain perangai

indah ciptaan Tuhan

Adeqq said...

betul la kak ije.. saye sokongg

Adeqq said...

nadia ady - haha.. silent memang is the best answer..

firol - ya, manusia memang la unik encik firol