Followers

Tuesday, July 28, 2009

say NO to chocolate!!!~

kenapa gurls suka chocolate? eh, salam. lupe pula nak memberi salam kepada pembaca-pembaca yang baik hati baca blog i tanpa rasa bosan tapi kadang-kadang ada gak bosan i tau u tak perlu tipu oh panjangnya ayat i ini tiada noktah. haha.

sebenarnya, tercetus idea ni sebab bace kat blog chika pasal girls suka chocolate. so, konon-konon macam i ni buat entry balas la. hehe. okay, for me, i tak suka chocolate. i memang tak makan chocolate. i taktau kenapa. memang tak suka. padahal, macam-macam jenis chocolate ada kat pasaran ni. kalau yang terlebih unik sampai takut nak makan pun ada. contohnya macam ni;


they are all CHOCOLATES!!~ nampak macam high heels real kan? well, bukan kerana bentuk macam ni yang i tak suka chocs. it is just an attitude. masa my mum pregnant kan i dulu, dia suka sangat makan chocolate. so, maybe i lahir, terus dah muak kot makan chocs. dah puas dalam perut dulu kot. agaknyalah kan. sebab i memang tak ada sebab yang munasabah tak suka chocs. hehe. not only chocs la. kek pun i tak berapa makan. especially, i repeat, ESPECIALLY secret recipe cake! Oh my God, memang la i tak akan sentuh. sebab memang i tak boleh makan la makanan macam gitu. sesiapa yang nak pikat i, (oh sungguh cliche guna perkataan pikat. hahaha) jangan bagi chocolate okay.

ada pernah one guy bagi i chocolate. ala, chocolate yang bisa bikin hati perempuan girl ladies gadis anak dara di luar sana terbeliak biji mata. chocolate macam ni;



i ambil la chocolate tu. orang dah bagi kan. tapi i bagi kat kawan-kawan i. i tak makan langsung. entahla. mungkin pelik. tapi itu adalah satu kenyataan. tanya la kawan-kawan yang rapat dengan i. mereka tau yang i memang not a chocolate freak. stop saying girl akan cair kalau bagi chocolate. not me! i tak akan tertipu dengan chocolate. hahaha.


SAY NO TO CHOCOLATE!!!



7 comments:

Abg Din said...

memang ada org tak minat manis2 ne....

intel_Inside said...

tkot kncing manis ke? aku pun suke coklat. tgok gmbr pun dh trliur.

amik award aku ni kalo x keberatan, http://natsuthesalamander.blogspot.com/2009/07/award.html

CHIKA said...

HAHAHA.
Beriya-iya dia.
Okay, nak pingat?
:P

eh emak I pon tak makan coklat okek. Anti sangat.

Firol said...

hoo anti coklat..masing2 ada selera masing2

Adeqq said...

abg din - yer, mmg ade ramai x suke manis..

intel_inside - hehe.. tanks 4 d award..

chika - ahaa, mestila i semangat. owh, mak u x mkn eh? oke, kem salam kt mak u.. hehe..

firol - aha, selera manusia mmg pelik..

AdjLa said...

aku ske mkn coklat.
huhu.
release tnsion beb.

Adeqq said...

ahaks.. adjla.. suke eh? nnti i hadiahkan u cokelat oke. hehe