Followers

Saturday, February 27, 2010

... Ini Entry Campur-campur ...

Salam. Kawan-kawan blogger yang I sayang sekalian! Mula-mula I rasa I macam tak dapat update untuk 10 hari! Tapi, sebab dah rindu sangat dengan blog ni, I nak update jugak! I pinjam broadband orang sebelah kat hotel ni. Hahaha.

Eh, kenapa I tido hotel? Oke, meh nak bagitahu. I sekarang kat Kota Bharu. I join event Le Tour de Langkawi. Jelajah 7 negeri! Memang sangat penat. Tapi sangat happening! Eh, event belum start lah. Start esok (27 Februari 2010). Ada KB Ride. Bermulalah kerja I. So, kawan-kawan semua, sila doakan I ok!

Eh, I lupa nak bagitahu, ni list negeri yang I lalu. Manalah tahu ada yang nak jumpa I. Hahaha. I akan Kota Bharu - Kuala Berang - Kuala Terengganu - Chukai - Pekan - Mersing - Parit Sulong - Muar - PD - Putrajaya - Genting - KKB - Dataran Merdeka!

-------------------------------------Ok, tutup kisah LTDL----------------------------------

Sebenarnya, I nak update pasal Present yang I dapat sebab menang contest kat blog Cik Scribbleswithstyle. Ala, yang entry buat lagu untuk blog dia tu. So, I menang! Entry klik SINI.

Bila I dapat je hadiah tu, I terus bukak! Excited! And hadiahnya~


Ini parcel~


Parcel lagi?


Tadaaaaaaaaaaa~


Yeay! Bole letak jeweleries~

Suke sangat! love u sayang!

Oke, I dah rasa puas main laptop! Tunggu update terbaru dari I!!!~ Sayang kamu semua~



p/s: Ada yang nak jumpa I dekat mana-mana peringkat negeri? Hehehe...

5 comments:

aNis aMirAh said...

Ehh ehh,
Muar lah.
Muar Muar Muar.
tahu kan kenapa saya tertarik dgn Muar?
tp seganlah nak berjumpa. heheh.

meo188 said...

wah! nice

Ah Fatt said...

jelesnya aku ko jalan2 ni
jeles gak ko dapt hadiah comel
jeles2

Ms.Independant said...

Alamak!
segan la plak.hehe
Ur welkam dear!

Ati2 & tekke kat tmpt org nnti!

:)

Anonymous said...

Here’s an easy way to earn from blogging: Simply post one article on your blog that will be provided, and you get $0.10 through PayPal! The article is about a band whose album is about to be launched this year. Yes, for simply posting an article of the band on your blog, you get $0.10. If you have five blogs, you get $0.50! And if you have friends who are willing to publish the article on their blogs, then you can earn even more! Here’s the link for more information: http://writeandearnonline.blogspot.com/2010/03/earn-simply-by-publishing-our-articles.html. Hope that helps! :)