Followers

Wednesday, December 15, 2010

Kita kan kawan ^___^

Salam.

Maaf pada semua rakan blogger sebab lama sangat meninggalkan dunia maya ni. Bukan apa. Tuntuan kerja agak membuatkan pergerakan terdera. Harapnya dengan kehadiran port internet baru ni, lebih keraplah I dapat update blog.

Entri ini khas buat seorang rakan blogger yang pernah membuat sebuah entri khas pada tarikh hari kejadian I Oktober lalu. Thanks sebab wish birthday dengan cara paling comel macam tu. Ah, I anggap ia comel. Biarlah! HAHA. Untuk itu, I nak wish ini;

HAPPY BIRTHDAY XTIONKAMEN!

Ini Kamen! (dalam bulatan)

Curik dari blog Alvin ^___^

Pesanan ikhlas buat Kamen (Sila Klik Nama Dia Untuk Ke Blog Beliau!)

"Kamen, kamu kawan dan teman yang sangat baik. Kamu buat aku kuat, kamu buat aku gelak dan yang paling penting kamu buat aku selalu gila. HAHA. Hoi si gila! Kamu dah tua tau! So, sila lah berperangai seperti orang tua. HEHE. Kamen, semoga kamu berjaya tamatkan pengajian dekat akademi tu, semoga kamu cepat kerja, semoga kamu cepat kumpul duit, semoga kamu cepat pinang dura-dura, and semoga kamu cepat kahwin!"

Hey hey, kita kan kawan ^____^


p/s: Miss this one blogger. Lama dia senyap. Hurm.

11 comments:

Adeqq said...

yeay blog sendiri suda berubah wajah! Ah, simpan untuk next entry lah pasal wajah baru nih. =)

SZ said...

besday epi kamen!

pergh.
baru igt nk jd 1st.
dia komen sendiri plk. hahah

Adeqq said...

SZ:-

Haruslah jadi fes. Kan berwajah baru. So, untuk 1st entry berwajah baru, kene fes! hahaha.

fara said...

Hepi Besday Kamen!

kene simpan komen utk layout bru kat post akan dtg la camni ;P

eiffel said...

belated bufday kamen...

kamen kemain bz...nk kompol duit kawen katanya xP

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

hepi besday kamen..aku nak wih besday kau kat blog aku lambat2 sempena hari lambat sedunia..


hai adeqq...

ari selasa wa poss barang tu..

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

hahahaha
tq weyh
dpt gak aku baca entry ko
asl amik gmbr xbgtaw?
tgk2..aku nk tacing kejap.blh?
hehe

cntik lah blog da salin baju..da xde kapikek.






tgu la aku abis blaja br aku aktif menge"blog" balik.hehe

Adeqq said...

fara:-

haha. harusssssssssss. simpan oke komen itu~

Adeqq said...

eiffel:-

yup. die mmg x sbr nak kawen. HEHE

Adeqq said...

Jack Alvin:-

Hehe. Yeah. Hari Lambat Sedunia~

Urm. Barang ape sebenarnye?

Adeqq said...

Haha. Akhirnya kan? Ur welcome~ Urm,xpayah tacing la gile! HAHA

cantek ke? Mcm x jek. HEE

Urm. Ko perasan kan? :p