Followers

Monday, December 6, 2010

Why Are You Late?

Salam.

Wah! Lamanya tak jenguk blog! Rindu sangat sangat. Maaf sebab terlalu lama membiarkan blog ni kusam tanpa sebarang ceritera. Maklumlah, terlalu sibuk and keadaan ofis yang masih tak berkemas sangat. Line internet agak bermasalah. So, susah sikit nak update sentiasa.

Hurm. Sejak 2 menjak ni, ramai betul blogger menyepi. Mungkin faktor akhir tahun. Kerja keras untuk bonus kot. HEHE. I pun sekarang ni kerja keras. Dapat subjek baru, banyak kena belajar balik. Kena sediakan modul yang sangat interaktif. Susah! Lepas tu, dapat pulak students yang datang lambat. Hishhh~ Ha, tahu tak apa antara alasan student datang lambat ke kelas?

1. Sakit perut la miss.
2. Tadi bilik saya terkunci. Tu yang lambat nak amik baju kat dalam.
3. Sorry miss. Saya silap tempat. Ingat dekat fac sana.
4. Saya bangun lambat tadi miss.
5. Motor saya rosak tadi.
6. Hujan la miss. Saya tak ada payung.
7. SAYA HANTAR AWEK GI CUCUK DUIT KEJAP TADI. (paling tak bole blah!)

Haissshhhh~ Macam-macam kan students ni? Ala, macam la yang menulis ni dulu tak macam tu? HAHAHA. Pandai betul mereka seribu satu alasan. Apapun, kalau tak ada students macam ni, tak fun lah kelas! So, chillex~


p/s: Dah lama tak update tapi bila update sikit je. Pemalas kan? HAHA
p/s/s: Jom kapel! HAHA

22 comments:

Ah Laang said...

jom!

CGG said...

TAK MALAS...

rajin:)

aLy A said...

err miss, ni betul-betul punya alasan miss bukan cobaan

;)

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

err...
miss..wa lambat dtg sbb wa jumpa raksasa hijau makan ikan kat tepi kolam umah wa..pastu wa rampas ikan tu dr raksasa tu..
pastu wa panggil jiran wa utk tolong wa potong ikan2 tu utk dibahagi sama rata dgn rakyat..
pastu wa tgk baju wa kotor..
wa balik rumah..wa nak tukar baju..wa tgk baju wa semua basah..so wa tunggu matahari terbit..pastu...bla...bla...bla...



kalau ada student lu buat alasan camni..lu marah dia..sbb ni alasan wa yg punya...


chiouw...


wa nak hantar samting...
tapi cam tak kompiden dgn adress kamen bg..

fara said...

HAHA. yg no 7 tu jujur betol! ;P

Pensel Kontot said...

Deq...miss u arr...
jom dating...

qee_la said...

HAHA. students zaman sekarang. biasa lah tu. HEHE

nasikputeh said...

wa single lagi.

wa nk kapel gak.
ngn studen lu.
yang anta awek g cucuk duit tu.
wahaha.

fara said...

Adeqq,
jom join bloglarian!
dah kene tag kat sini
http://clumsyfara.blogspot.com/2010/12/bloglarian-di-mana-semua-blogger.html

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ko tgk la og tua tu..degil..aku da bg alamt ko pun die xpcy..bukan aku tap blk pun, aku foward msg ko tu sebijik kt die.adeh..

kl aku la, aku ckp maf miss, sy gt hrni hr ahad..

SZ said...

wah. wajah baru!

Adeqq said...

Ah Laang:-

Hiksss. =p

Adeqq said...

CGG:-

tak malas eh? HEHE. Sorry tau lame tak ke blog akak. rinduuu.

Adeqq said...

aLy A:-

Ah, kamu sering buat aku senyum la dear. HEHE. Mane bole cobaan. Tolak markah!

Adeqq said...

Alvin:-

Hehe. Alasan macam tu sape bagi mmg nak kena sangat laa!

Erk.
Betul la alamat tu. =)

Adeqq said...

fara:-

dorg mmg! hehehe

Adeqq said...

Pensel Kontot:-

Aku pon rindu gile ko babe! Nanti kite msg2 eh dear.

Adeqq said...

qee_laa:-

Thanks for coming sini dear. Hehe. Well, students kan~ ^___^

Adeqq said...

nasikputeh:-

wa da agak da lu nak yang tu. hampeh lu! hahaha

Adeqq said...

Kamen:-

alaa, biar ah die. ko ni kan! ishhh!
:p

erm. tu alasan da lapuk. pegi carik alasan lain!

Adeqq said...

SZ:-

mcm burok la yang. Xpandai nak make up sangat~ hehehe

Awangku Johan said...

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya ek