Followers

Monday, January 4, 2010

Trouble is a Friend

by Lenka!

Owh I like the song.
Hari ni pertama bekerja untuk tahun 2010. Aman. Tenang.
I dah berazam untuk sentiasa senyum. Walau apa pun yang terjadi.
TROUBLE ITUKAN FRIEND KITA KATA LENKA.

I nak simpan duit. Nak fulfill my dream!
I nak AUDI A4!!!

By the way, semalam I pergi Times Square.
Hajat di hati nak tengok Avatar 3D tapi semua dah merengek nak tengok Duhai Si Pari-Pari.
I pun konon berazam nak tengok sorang Avatar tu. Sekali, sold out!!!
Kecewa gile ah!
So, I pun ikut la tengok Duhai Si Pari Pari.

BEST!!! LAWAK!!!

I puas hati. Sebab sangat comel. Que Haidar sangat berjaya membawa watak Lurus Bendul!
HAHAHAHA!!!
oops, jangan gelak lebih-lebih. =)




Kisah ni menceritakan tentang seorang lelaki bernama Syadon Al Sya'din (Que Haidar) yang sangat lurus bendul. Memang kelakar. Nak sangat rasa pengalaman bercinta, sekali tersilap step, jatuh bedebuk! Dalam masa yang sama, Pari pari dari kayangan (Liyana Jasmay) yang nak sangat merasa cinta manusia, hadir dalam hidup Syadon. (Cewahh.)

Dua orang penipu+perompak menguatkan lagi kisah cinta dua alam ni. Lagi? Pergi la reserved tiket.

Pergilah tengok cite ni. Tak rugi =)

Sempena tahun baru ni juga, I terfikir nak gunakan 'Aku' instead of I. Tapi, rasa macam I lagi sesuai je. So, tak jadi la tukar. Lagi satu, kepada yang suruh I letak gambar dalam blog, tunggu la ye. Masanya akan tiba. =)


TROUBLE IS A FRIEND~ (I paste sikit lirik kat sini)

"He's there in the dark,
He's there in my heart,

He waits in the wing,

He's gotta play a part,

Trouble is a friend,

Yeah

Trouble is a friend of mine"



p/s: Menangislah hati. Biar tenang. Aman. Damai. Kau akan bertemu yang lebih baik. Sabar ye hati. =)

4 comments:

Ms.Independant said...

Tak saba nak tgu Adeqq expose dri.
Hehe

:)

Firol said...

dah tak tau prkmbngn filem

Adeqq said...

Ms. Independant:-

haha. sabar okeyh..

Adeqq said...

Firol:-

yela, kan dah bek tu skul kan? hehe