Followers

Thursday, December 31, 2009

Goodbye 2009... Welcome 2010!!!

Salam.

Ada banyak sangat perkara yang terjadi pada 2009. Memori indah, pahit manis, suka duka, semuanya! Just name it. One of my best year as a student. Walaupon sekarang sudah bukan student, tetap anggap macam student jugak.

2009...

Student life, gelak gila-gila dalam kelas. Presentation? owh, sangat indah!

teater yang happening sebab I jadi pempuan gedik!!!~

Classmate~


Zaman mude-mude~

Camwhore dalam kelas memang kegilaan kami~

Selain student life, zaman jadi MPP pun amatlah menarek. I will miss them all!


Bandung trip. Lasabella~

Sumpah I will miss U Nabilah!!!

Konflik? ~ ^___^

Kursus? Best!!!~

Kenangan lain? Sangat banyak. Sampai I susah nak describe.
Semua kenangan pahit, I akan simpan jadikan pedoman untuk masa depan!

Untuk tahun 2010, list berikut I akan cuba capai!!!
  • Nak jadi seorang pendidik
  • Nak sambar DSLR
  • Beli gitar baru. Gitar lama dah bagi anak sedara
  • Nak jumpa kawan blogger especially Ms. Independant!
  • Rajin letak gambar sendiri dalam blog (Eh, macam boleh abaikan yang ini =p)
  • Nak cari jodoh??? Tetttt!!!~
  • Nak..... (Ada banyak lagi. Tak dapat nak listkan)
Semoga apa yang I impikan akan tercapai. InsyaAllah!
Impian kamu kamu kamu dan kamu juga!!!

Love u all.
Muah Muah!~
Byeeeeee~

10 comments:

Mr.Chenta said...

jodoh?
gitar?
DSLR?

sama mcm kita ! =D

psssst
jgn lupa janji kita 5 bulan kemudian =D

Ms.Independant said...

Adeqq!!!
Epi New Year Dear!!!

Sayang kamu! :)

Adeqq said...

Mr.Chenta:-

sama ek?
Ada jodoh! hahaha

5 bulan? macam lupe je.
eh tak tak..
=p

Adeqq said...

Ms.Independant:-

yer! Sayang kamoo juge!
muahx!

Natsu said...

xnk jumpe aku ke? ape2 hal gud luck utk ko.

Adeqq said...

Natsu:-

nak!
jom!
hehe

hisham said...

salam..u nk ke logo bangkai tu hehe..
.nnti i bg ek...

Adeqq said...

hisham:-

nak!
mekasey!

Anonymous said...

weii..adeqq!!!!!!!!!!!!!!!
sila remove pic 2..
huhuhu..
dah la comot+selipar jepun=serabai tahap belacan...sobsob..

Adeqq said...

Anon:-

Nabilah!!!!!

aku sayang ko sehingga aku x sampai ati nak remove pic ko dari blog aku. hahahaaha