Followers

Monday, April 26, 2010

Hantaran nak RM 17,777.77 boleh? ^_______^

Salam. Haha, nak berlagak kejap. Ok, saya pun dah ada akaun formspring. Ngeee, baru buat kot. Bukan apa, semua blogger ada, jadi macam excited lak nak letak. Taktahu la ada ke yang nak tanya soalan kat I ke tak. I letak je.

Well, lately ni, ramai yang bersiap-siap nak bertunang, bernikah, bersanding. And I akan sentiasa teruja untuk attend semua yang menjemput. Sebab sekali seumur hidup kan. So, macam excited nak have fun with those yang bakal bertunang, bernikah and bersanding.

Benda yang I paling suka during majlis-majlis ni semua are the dresses! Sangat cantik!


Ini yang the most cantik! I sangat suka!
Cantik kan labuci dia?


Ini macam English Style dress~

Simple but sangat nice. ^^


Oke, ini romantik. Hiks! Comel.

Selain daripada I sukakan dress pengantin yang cantik-cantik ni, I sangat gila melihat hantaran! I akan ambil semua gambar hantaran, yet I akan tilik satu-satu. Unik kan hantaran ni. Jom cuci mata lagi!

Cantik!!!


nak macam ni please...

gubahan ni pun cantik!

oh cincin~ melting melting~


kan best kalau dapat ni sebagai hantaran!

Kesimpulannya, semua ni sangat indah. Weeeee~


p/s: Jangan lupa formspring I tau! Tanyalah apa sahaja! Sila sila. ^____^

14 comments:

Pensel Kontot said...

hahaha..aku pn nk mintak hantaran dslr gak..hehehe

Pensel Kontot said...
This comment has been removed by the author.
aNis aMirAh said...

HAHAHA
kakak bila nak tunang?
teheeee.

Kapten said...

aku suka yg baju kaler pink tu
smart

tp aku gelap x blh pakai pink T__T



Entri Terbaru:
Pecah Kaca Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas

lumut said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeee..
eh kau nak kawen jugak ker?

Adeqq said...

pensel kontot -

alaa, kau mintak lain lah. hahaha

Adeqq said...

aNis amiRah:-

hahaha. soalam cepu cemasss!!!
gi tanye kat formspring. hahaha

Adeqq said...

Kapten:-

Cantek kan? Ala, takde la gelap mane pon. bole jek.

Adeqq said...

lumut:-

best kan kan kan?
erk. nak!!! tapi x tau la bile!

Syafiq said...

aku suke hantaran kamera die tu.klo hantaran hp selalu la aku tgk,dslr mmg jarang gle la.go pentax go!hehe

Adeqq said...

syafiq:-

haha, tau x pe. smart oke! aku nak mcm ni. ko sponsor. hiks!

Ms.Independant said...

dress pink tu cantekkk!!!

Adeqq said...

Ms. Independant:-

owh, english style dress tu syg. hehe

mysarah said...

baju pink bunga2 tu sangat suweeet =)