Followers

Thursday, May 20, 2010

Berjimba Mode!!!~

Salam.

Saya perlukan cuti. Eh salah. Saya perlukan hari sabtu untuk keluar berjimba-jimba! Memang sangat perlu berjimba untuk kurangkan tepu dekat otak ni. Tahu tak, otak ni dah tepu tahap cakura naruto oke. So, planning untuk berjimba dengan disertai oleh 2 orang lagi gadis chantek akan dilaksanakan sabtu malam ni. Yiieehaa! Sayang kamu!

Aktiviti yang akan dijalankan~



Muvee kat Cineleisure Damansara. Ticket dah booking oke sayangs! A Nightmare on Elm Street~ (seram tak cite ni?) Hope sangat cerita ni seram. Komen dari korang yang dah tengok? Terbaek tak?

Next, haruslah merayau ke Uptown. Maybe Danau Kota kot. Tapi, I tak pastikan lagi. Ini harus dibincangkan lagi. Mana lah tahu, ada yang nak pergi tempat lain. So, kita ikut majoriti ok sayangs!


Oke, ini memang terbaik! Kuetiow sedap at Mali's Corner. Gerai biasa, makanan superb! Biasa pukul 3 pagi dah habis. So, kena gerak awal sikit ni. Rindu sangat-sangat Mali's. Nasi lemak dia pun sedap. Kena fikir dulu nak makan apa. Harap sangat Mali's tak tutup. Tapi, malam minggu. Mesti tak tutup punya lah. Betul tak? HEHE. I'm coming Mali's~

Ini lagi satu port terbaik untuk melepaskan tension. BUKIT AMPANG! View terbaik, boleh buat photo shoot lah malam tu. Sediakan senjata masing-masing sayangs! Kita boleh menembak dekat sini. Semoga malam tersebut tak hujan!

Oke, ni la antara aktiviti yang akan dilakukan oleh kami gadis-gadis. Niat hanya untuk release tension dan berjimba-jimba. Tak salah kan? ^____^

Tak sabaaaarrrr!!~

10 comments:

yana said...

xajak aku pon......................
majok ar =(

yana said...

xajak aku pon......................
majok ar =(

wong ah ian said...

weh bukit ampang tu kalau nak lepak, park kete kat mane eh?..masuk kt menara tinjau tu ke?

Adeqq said...

Yana:-

elleh. macam la bakal tunang ko nak bg. malas aku nk layan!

Adeqq said...

Ian:-

Hehe, aku pon ikot orang. Tapi, x silap aku, ko terus je naik, and park je kete tepi2 tu. Dia kan mcm highway. Tapi, ada gak yg gi dekat menara tinjau tu. Either one should be okay.

(salah info jgn marah aku. Ampun! ^____^)

wong ah ian said...

owh ok2..tengkiu..

k.farah said...

miss u ..tq 4 the nite

Adeqq said...

Ian:-

ur welcome bro~

Adeqq said...

k.farah:

miss u more!

::[si putihpurple]:: said...

AKU NMPK CHAR KUEY TIAW!!!
SEDAP!!!

aku penah mkn kt ctu time aku blk msia taun lepas..hehe..nnt blanja aku ehh >__<
boley laa...boleh laaa... =p