Followers

Tuesday, May 11, 2010

Contest Belog Tandas Lelaki: ini bukan AIM 18

Salam. Today rasa mood sangat swing! Jadi, rasa nak join contest. Siapa-siapa ada buat contest! Mari sini. I nak join. HEHE. Sebenarnya, I terbukak blog takamine. Ada contest! I nak join. Mari kita tepek gambar dulu!~


Oke, caranya mudah je.

1. Korang kena ada belog sendiri

2. Mesti warganegara malaysia ye

3. Mesti jadi follower belog TANDAS LELAKI *mamat ni gediks! HAHA*


Lain-lain syarat, sila ke blog beliau. HEHE.

First of all, I baru sangat kenal dengan takamine ni. I mean, baru je baca blog beliau. Baru 3 minggu. Tapi, everyday I mesti nak bukak. Nak baca apa dia tulis. Memang macam haram sikit la penulisan dia ni. Tapi, I enjoy. Sebab tak serabut nak fikir apa-apa. Baca and layan je. Sambil makan popcorn. HAHA

Yang kedua, ada satu entry tu, memang I suka sangat! Entry INI. Sweet kot. Telefon mak, lepas tu syahdu je dengar suara mak. Jarang kot lelaki nak manja dalam telefon dengan mak. Siap tulis dalam blog lagi. Cayalah!

Senang kata, I memang suka baca blog dia. Cuma x pernah komen. Sebab I kan memang malas sikit nak komen-komen ni. Apapun, untuk UBAHSUAI atau PERBAIKI, I rasa blog takamine ni dah cukup OK. Cuma, I tak jumpa chatbox la. Ke, memang tak ada? Mana? Mana? Letak la. Senang nak kutuk! HAHA


Ok la beb, I dah siapkan contest ni. Sila nilai ye! *puh kiri puh kanan*

Menang atau kalah, bukan persoalan. Yang penting, dengan join contest, kita dapat eratkan silaturrahim! Kan? Eh kawan-kawan, meh la join!!!~

4 comments:

Ms.Independant said...

Gudlak dear! :)

Manager Tandas KLCC, Takamine Kiyomaro said...

haha thx beb sebab joint,terbaik lah,eh chat box gua ada la,dekat sebelah kanan ada tab tu,klik situ,dia tersembunyi

Adeqq said...

Ms.Indie;-

mekaseh dear~

Adeqq said...

takamine:-

aku suke2 je. tgh tension. haha.