Followers

Monday, May 24, 2010

Tiada Tajuk

Salam.

I sangat excited nak kongsi pasal overnite kami gadis-gadis. HAHA. Disertai oleh seorang lelaki (sudah berpunya, harap maklum) merangkap pengiring kami gadis-gadis. Kami sampai Damansara nearly 11 p.m sebab nak collect ticket yang dah booking. Then, kami gi makan. I tak larat nak makan masa tu. Sebab I terbayang kuew tiow Mali's je. Tak sabar!

Then, lepas makan, kami pergi tengok movie. A NIGHTMARE ON THE ELM STREET. Serius I banyak kali jerit. HAHA. Seram weh. And sangat banyak kejutan. Sengal punya Freddy! Dalam cerita tu, ada seorang watak nama Chris. Dia dah kena bunuh sebelum pertengahan cerita lagi. Guess what? Salah seorang dari kami, masa masuk kereta, dia tanya, "Last-last Chris mati tak?" Apakah! Nampak sangat dia tidur oke. Benci! HAHA!

Lepas tengok movie yang banyak mengejutkan jantung I, kami ke MALI'S CORNER at Bunga Raya! Sedap oke kuew tiow dia. Sangat! Tapi, I makan tak habis. Half je. Maybe I memang hilang selera makan. HAHA. Lepas tu, pengiring a.k.a driver kami (gurau oke gurau) ajak pergi 7eleven. Dia beli air Zappel botol besar, kacang and air mineral. Pelik mula-mula. Lepas tu, baru faham. Nak naik GENTING!!!~

I sangat excited sebab dah lama mengidam nak naik Genting. Tapi, bukan naik waktu siang. Naik waktu macam ni lah. Taknak main apa-apa, just nak happy bersama kawan-kawan kesayangan, menikmati kesejukan. I puas sangat. Sebab I berjaya luahkan semua kesedihan I dekat atas tu, I tinggalkan semua kesedihan, I masuk kereta dengan fikiran indah je. Sedih semua I dah tinggal dekat Genting. HAHA

Then, pukul 6 pagi kami turun, cari surau. Then, kami breakfast dekat Shah Alam. Wonderful moments, great times. Terima kasih kawan-kawan. U made my day. Completely! Merekalah tempat I menangis, tempat I ketawa, tempat I melepaskan segalanya. Mereka tiada galang gantinya.

Dear, If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder. If you want a hug, I'll be your pillow. If you need to be happy, I'll be your smile. But anytime you need a friend, I'll just be me.

6 comments:

wong ah ian said...

mane gmbr dr bukit ampang?

wong ah ian said...

ok salah komen..itulah akibatnye klw komen tanpa bace entry haha...mane gmbr dr atas bukit?..

Adeqq said...

Ian:-

ala, mane g bukit ampang. x jadi. sedih! T____T

tapi dah x sedih sebab dapat naik genting! haha. nak pic ke? nnti aku letak hokeh~

ije said...

waaa... bestnya! le lepak ng kawan2. hmm. akak dah xde masa nak berjimba2 cam dulu. hope my turn will come. wakaka. *nak jugek =P

Adeqq said...

kak ije:-

aiyarrkk. kamu mau kawen tara boleh. harus bawak encik suami nanti. hehe. lepas kawen nanti boley la akak sayangs!

tapi, encik suami kaki berjimba ke?huhu

kakak said...

tq adeq..spend time together..love u sweety