Followers

Tuesday, May 18, 2010

Pernah Tak Kau Rasa?

Salam.

Hari ni mood sangat swing. Macam layang-layang terputus talinya. Sebenarnya, bukan hari ni je, dah beberapa hari. Terfikir jugak, apa kena dengan diri sendiri.

Pernah tak kau rasa, kau sayang seseorang sampai kau nak dia sentiasa ada dengan kau?
Pernah tak kau rasa yang kau tak boleh terima kalau dia dengan orang lain?
Pernah tak kau sanggup buat apa sahaja untuk senangkan hati dia?
Pernah tak kau rasa terkilan bila dia lupa hari jadi kau?
Pernah tak kau rasa down bila dia lebihkan orang lain?
Pernah tak kau rasa nak menjerit bila dia memang bukan ditakdirkan untuk kau?


Aku pernah.
Aku sakit.
Aku down.
Aku kecewa.
Aku sedih.
Aku menangis.


Aku perlukan seseorang.
Seorang sahabat, kawan, teman.
Yang aku boleh cerita.
Yang aku boleh luahkan.
Yang aku boleh menangis.
Yang boleh buat aku ketawa semula.

Aku tak boleh terus macam ni.
Tolong aku.

18 comments:

wong ah ian said...

kat sini kan tempat meluah..aku penah rase..sebulan jugakla nak recover..

Firol said...

tak sampai down sedih kecewa semua takde..yang rasa FREEDOM FROM LIAR

Pensel Kontot said...

penah...sgt penah....
aku faham...
meh sharing2 dgn aku

Farid Fernandez said...

semua orang pernah merasa

cara mengatasi tulah penentu segalanya

Eima Jer said...

babe..
i paham apa you rasa..
memang susah nak REDHAkan hati ni
sangat payah..


nak bukakan hati ni utk org lain pon sangat payahkan?

tangan said...

aku takut nak rasa semua itu.hahahahhahahahahahaha

Adeqq said...

Ian:-

betul! mmg aku luah semua kat sini. sebulan? ajar aku!

Adeqq said...

Firol:-

waahh. Freedom from Liar? betul gak kan. Aku kena fikir lagi dalam ni.

Adeqq said...

pensel:-

aku akan share dgn kau sayang. tunggu yek. And, thanks for being there for me! ^____^

Adeqq said...

Farid:-

urm. mungkin aku belum jumpe jalan yang terbaek kot!

Adeqq said...

eima - hurm. tu la. sangat susah nak bukak untuk org lain. I sedang mencuba!

thanks~

Adeqq said...

tangan:-

janganlah takut! mari kita hadapi sama2. ^____^

yana said...

adik.....aku kan ade..mcm xbiase plak..tiap2 ari ko memekak dlm opis ni aku layan je.hahahahhaha....
ko saba k..1 day mst tuhan akn temukan ko dgn sum1 yg mmg tcipta utk ko..
lex luuuuuuuuuu~~~~huhuhu

yana said...

adik.....aku kan ade..mcm xbiase plak..tiap2 ari ko memekak dlm opis ni aku layan je.hahahahhaha....
ko saba k..1 day mst tuhan akn temukan ko dgn sum1 yg mmg tcipta utk ko..
lex luuuuuuuuuu~~~~huhuhu

azzaliena suziantie said...

babe..i pernah rasa..
n sekarang die throw me away..
tpi bile i got a new 1
die dtgg balik..
belaaah lah kan..

n now i love my new bf so much...
skang die dah habis belaja..
sedih :(
selalu die jeh teman :(

Adeqq said...

yana -

insyaAllah. thanks! layan kepala gila aku setiap hari. tu lah, org kata aku jual mahal aku x pecaya. hahahaha

Adeqq said...

Azza -

urm. mmg sakit pon kan? I hope dapat teruskan life without pikir bukan2.

Cian u. Ala, razman mesti rajin nye dtg jumpe u. Dun worry. Hehehe

aly said...

waa~ sy pun tgh rasa ni +_+