Followers

Thursday, August 26, 2010

Kemalangan Tak Berapa Nak Jiwa~ T____T

Salam.

Isnin lalu.

Kemalangan kecil.

Kereta tukang cakap.

Melanggar kereta student.

Tulah!

Berangan lagi.


Kereta Tukang cakap. Owh Lampu!!!



Kereta student itu. Kesian dia~ T___T

Tula. Kan ada sign NO U-TURN! Degil student ni!

Dah settle polis report.

Kena settle insuran.

Macam-macam. Nak raya!

16 comments:

Cik GuLA-GuLa said...

isk isk..
tak pasal2 kan da accident

Lya Colours said...

x ikut arahan patut la
ke dia x kenal sign u turn tuh
huhuhuh

wong ah ian said...

lu eksiden?...aish~ cam teru je tu..









skali lagi komen ini di post masa tukang cakap tgh membebel kat depan

hadiee said...

ka si han

Fhad said...

lu injured x adeq????

alvin takda umah harga 8juta said...

tolong la berhati2..
tolong..
tolong..
tolong..
is
HELP...

aLy said...

tukang cakap tak de berdarah kan?

Adeqq said...

Cik Gula-gula:-

tu la kak. sedey~

Adeqq said...

Lya:-

entahla. saboo jek. kemek tau!

Adeqq said...

wong ah ian:-

taklaa teruk sangat. terhantuk sket jek.

hahaha. kesian tukang cakap tu kalau tau perangai student die. hehehe

Adeqq said...

hadiee:-

huuuuuuuu T___T

Adeqq said...

Fhad:-

takdela injured sangat. terhantuk sket jek. pening2. haha

Adeqq said...

Alvin:-

ye. takpayah risau k. wa akan jaga diri selagi mampu.

^__^

Adeqq said...

aLy:-

takde yang. terhantuk sket jek. HEHEH

aLy said...

terhantuk siket pun, dah cek kat doktor?
scan skali tau

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ce igt blk ko baca doa naik knderaan ke ko bca doa mkn msa memula naik kete tu?