Followers

Friday, September 17, 2010

Hampir Puas!

Salam.

Waah! Lama tak jenguk blog. Dah bersawang. Yela, seminggu kan biarkan blog ni sepi. Haissh! Maaf ye blog. Si tukang cakap ni beraya tak ingat dunia. Maklumlah, bukan senang nak berkumpul sanak saudara.

Dua perkataan untuk sambutan Hari Raya tahun ni; HAMPIR PUAS! Nak mencapai tahap PUAS mungkin kena tunggu lepas berkahwin kot. Baru lah PUAS beraya bersama suami. Amboi! HAHAHA.

Baiklah. Malas mahu bercerita tentang Hari Raya. Nanti tak cukup page dibuatnya. Cuma, sedikit sedih. Tahun ni dapat sikit duit raya. Mungkin sebab orang tahu kita dah bekerja kan? Ala, nak duit raya. Ada yang nak beri tak?

Eh, ada satu kisah. Satu je. Tak banyak. Masa pulang ke kampung, rasa tak janggal sebab panggil ayah dengan panggilan 'BAK'. Sebab kebanyakan orang Batu Pahat memang menggelar ayah mereka 'BAK'. Dulu pernah rasa macam pelik. Sekarang tak lagi!

Eh, macam dah merepek je entry ni. Maklumlah, mood beraya masih kuat! Jumpa esok atau lusa ye. Selamat beraya kawan-kawan!



p/s: Isnin dah kerja. Hurrrmmmmmmmm T_____T


19 comments:

Fhad said...

aku da keje arini.. mane leh dapat mc? hahaha

Lya Colours said...

WEH SELAMAT HARI RAYA
KITA PON DAPAT DUIT RAYA TAPI MAK AYAH JE BG
UHUHUHUHU

SORY TER'CAPS LOCK'
NGEH NGEH NGEH

Cik GuLA-GuLa said...

patut la lama tak nampak kamu:)

Frodo Baggins said...
This comment has been removed by the author.
aLy said...

slamat hari raya bak adeqq
;)

tak pe, isnin tu jauh lagi
jom beraya sakan

Frodo Baggins said...

adeq ~ bley email kat sini. detective_conan1616@yahoo.com

woohaaa

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ye la..ko kan keje sektor kerajaan ..

aku ni keje sektor swasta je..

tambahan aku ni org kebanyakan je..

ape aku merepek ni?

haha..gile

kt tmpt aku, kami pggl ayah dgn gelaran papa @ daddy..dulu agak janggal juga..tp skg da biasa..

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

kalau nak duit raya lebey lu kena kawin ngan tokey kilang buat duit..

nge~~


selamat hari raya..
maaf zahir batin..

Adeqq said...

Fhad:-

Kesian ko. HEHEHE.
Eh, nak MC? Mai Btg Berjuntai beli. HAHAHAHA

Adeqq said...

Lya:-

Mak Ayah kite tak bagi dah. HEEHE. Tu la, da keje kan? Saboo je laaa~

Adeqq said...

Cik Gula Gula:-

tu lah. Semangat beraya kan? HEHE. Akak sihat? Rindu laaa~

fara said...

Frh pon dpt 2 je angpow taun ni.
huwaaaaaaa!!! T___T

Adeqq said...

Aly:-

Yup. Dia kate Slmt Hari Raye. HEHE.

Urm. X boleh nak beraya sakan. Banyak keje dah. HAHA.

Tetap nak beraya gak next week.

Adeqq said...

Frodo:-

Sile komen entry. HEHEHE.

Mekaseh bro! ^__^

Adeqq said...

Xtionkamen:-

Ek elleh. Nak touching! lempang kang. HEHE

Well, daddy la sangat kan? Gelis aku! HEHEHE

Adeqq said...

Alvin:-

Wa bukan mata duitan nak kene kawen dengan org camtu. Urm..

Btw, Selamat Hari Raya gak wat lu~

Adeqq said...

Fara:-

Haha. Macam ni la, adeqq bagi fara 1 angpau, fara bg adeqq 1. hehehe.

kite dpt 3 nanti. HAHA

maisyara Pot! Pot! said...

raya tahun ni bagi ku tak puas. sebab PANAS meh. tidur seharian. yang best pun sebab still dapat duit raya. heheheh xD

nasikputeh said...

aku hampir xpuas HATI. sbb baju xsiap. hehehe.