Followers

Wednesday, September 8, 2010

Pulang Berhari Raya

Salam.

Kurang dari sejam, I akan memulakan perjalanan pulang ke Johor Bahru. Tak sabar! Tapi, kepulangan kali ini agak menyedihkan. I terpaksa bawa sekali beberapa assignment student bersama dengan test untuk proses key in markah. Hai! Apalah nasib. HEHE

Maaf sangat lama meninggalkan blog ni. Sangat lama juga tak blogwalking. Dah semakin ramai yang wish Raya. Yang bagi kad raya pun ramai. Terima kasih. ^__^

InsyaAllah. Akan cuba sedaya upaya untuk sediakan kad raya untuk anda semua. Paling lambat pun esok pagi. Jenguk-jenguk lah blog ni ye. Kesian dia tak ada orang lawat. HAHAHA. Ayat tak boleh blah betul!

Nak dijadikan cerita, semalam pergi cari kuih bahulu. Favourite ayah ni. Pusing punya pusing, sampai ke mana entah. Tak jumpa tempatnya. Akhirnya, pergi shopping tudung. HEHE. Sorry papa. Ur bahulu tak dapat. Anak bertuah betul kan? Weeeeeeee~

Eh, nak kena pakai tudung. Jap lagi nak gerak. Nanti malam or esok pagi, nantikan kad raya dari pemilik blog ni ye. Happy Holiday everyone!

p/s: Kepada yang masih bekerja, JANGAN JELES!~ ^__^

17 comments:

maisyara Pot! Pot! said...

hehehe. kita belum wish lagi. ngeee^^


selamat hari raya adeqq. :)


* jeles yea! dia dah balik kampung dulu T___T

maisyara Pot! Pot! said...

hehehe. kita belum wish lagi. ngeee^^


selamat hari raya adeqq. :)


* jeles yea! dia dah balik kampung dulu T___T

Lya Colours said...

selamat hari raya
bawak kete elok2 k

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

salam

kad raya lu esok kan..
so esok la wa wish..


drive hati2..
pakai tali pinggang keselamatan..

tcare~

wasalam..

chii said...

slmt hari raya gak.. =)

wong ah ian said...

aku terasa untuk p/s tu...cis!

black_mel said...

pulang ke jb?wah...hati-hati dijalan raya...

fara said...

ngeeee~
btuah btol. anak sape ni...huhu
papa tak tanye bahulu die ke ble adeq balek? :P

aLy said...

dah bawak semua bekalan kan?
take care~

Adeqq said...

Maisyara:-

Selamat Hari Raya Mai.. Dun noty2 tau. heeee. cepat2 balik kg. Nanti Jammed. HEHE

Adeqq said...

Lya:-

Mekaseh dear. U pon oke!

Adeqq said...

Alvin nama panjang sangat:

Thanks. Komen tau kad raya wa tu! HEHE.

Alhamdulillah selamat sampai! =)

Adeqq said...

chii:-

yer. mekaseh. duit raya? hehe

Adeqq said...

Wong Ah Ian:-

hahaha. mmg fokus utama adalah ko! HEHE

Adeqq said...

black-mel:-

Mekaseh dear. HEHE.

Adeqq said...

fara:-

sebenar nye die tanye. cakap, nanti kite carik kat JB eh. HAHHA

Adeqq said...

aLy:-

2 beg bawak! 1 segala jenis pakaian~ 1 beg lagi khas selendang dan tudung. HAHAHA