Followers

Thursday, September 9, 2010

Nah! kAd rAYA konon RARE!

Salam.

Hah! I tengok kad Raya ni pon I gelak. Tapi korang semua jangan gelak tau! Semangat ni buat konon-konon nak RARE punya pasal. HAHA.

Kepada semua kawan-kawan BLOGGER, Pengunjung BLOG Ceritera-Chenta yang tak putus-putus memberi idea, semangat, kekuatan tak kurang juga kutukan gurauan, Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Mohon maaf atas segala kekurangan dan kesilapan.

InsyaAllah ada rezeki, dapat jumpa dengan anda semua. Cepat-cepat komen! Tak sabar nak dengar komen pasal kad raya si comel atas tu. HEHE.

p/s: Kepada yang nak tempek kad ni, amatlah dialu-alukan. HUHU. Jom main mercun!!! ^__^

11 comments:

wong ah ian said...

ok gua fes!...kyaaaah!! ini kad raya?..panjang jugak gua tengok hahaha...selamat hari raya..jangan main mercun!

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

wasalam..

hebat..
kad raya berunsur fauna...
terbaik dari lu..

selamat hari raya..
maaf zahir batin atas segala situasi yg menyinggung perasaan..

semoga syawal menjanjikan sesuatu yg lebey baik dr smlm..


amin...


wasalam...

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

selamat hari raya..

kad raya yang sangat tiut..
bibir seksi itu akan jadi pujaan hati ku..

miss u.. :)

aLy said...

rare yang kiut ar

slamat beraya~

MOFASAD said...

salam raya

Lya Colours said...

x nak main mercun
takot !!!!!!!!

fndrocka said...

selamat hari raya jugakkk..raya oh yeah

fara said...

mmg rare!!!
sgt comels oke!!! heee ^^

fara said...

lupe plak,
Salam Aidilfitri Adeqq!^^

Harap maaf kan klo ade slh silap sepnjg kite bkwn!

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

asl itik tu bibir ala2 angelina jolie??hahahaha

btw slmt hr raya..maaf zahir batin

De'din said...

haha..
lwa kad raya !


selmt hari raya maaf zahir dan batin