Followers

Wednesday, July 14, 2010

Mintak Tolong Kawan-kawan!

Salam.

Ramai betol gelakkan I. Ala, pakai sport shoes dengan baju kurung bukan comel ke? HEHE. Arini I pakai heels oke. Tidak lagi memakai sport shoes. HAHA

Eh, berapa ramai yang suka dengan teddy bear? I sangat suka teddy bear! Benda yang comel-comel memang I suka. ^___^

Tapi, ada masalah sikit. I dapat satu teddy yang SANGAT COMEL! Dah lama la. Sejak Form 5 yang lalu. Masalahnya, I taktahu apakah ia. Sampai sekarang I masih belum mendapat jawapan yang pasti. Tolong lah bagitahu. Apakah ini?


INI ANAK AYAM ATAU ANAK ITIK??



p/s: Cuba dengar lagu SAHABAT by AIZAT. Dengar tau. I paksa! HAHA

40 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

ini la otomen ulu yam...


siyes..
sebijik k..

kamen...sila back up gua disini..

MieZa said...

mcm anak itik jer..hehe

Pelat said...

gua syak ini hasil perbuatan sumbang.. gua ingatkan manusia je buat. binatang pon ada...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

gua tgh bekap alvin...


aah..ni la otomen ulu yam

yg ni yg bongsu..yg sulung ade kt amerika selatan

kan alvin kan

eniey yusoff said...

ini adalah seekor anak ikan. wiwiwiwi ~

wong ah ian said...

aku nampak macam telur je..

Farid MOFASAD said...

farid nampak kuning

Fara said...

Fara mmg minat aizat.
mmg dah tahu dh lagu tu cane :)

tu mcm sedara chicken little je? :P

Berd said...

wa tak nampak apa-apa.

Adeqq said...

alvin:-

otomen ulu yam? sape tuh?

Adeqq said...

Mieza:-

macam anak itik?
hahaha.
bukan anak ayam ke?

Adeqq said...

Pelat:-

apsal lak perbuatan sumbang? HAISHHH!

Fida Jai OWN said...

salam .
macam anak ayam :))

Adeqq said...

kamen:-

elleh. nk back up konon! korg ni x abes2 otomen. hish!

Adeqq said...

eniey:-

hahaha.
xde kene mengena oke anak ikan. ISH!

Adeqq said...

Ian:-

erk. telurkah? telur ape? HAHA

Adeqq said...

Farid:-

nampak kuning? erkkk

Adeqq said...

Fara:-

yeay! mcm chicken little kan? Name die BOBO. hehehe

Adeqq said...

Berd:-

pehal lu x nampak? meh wa korek mate lu.

Adeqq said...

Fida:-

w'salam. macam anak ayam kan?
tp nape ade yg kate mcm anak itik? adeh

makdara TERDIVA said...

hy dik, salam

menatang ni tweety bird kan?? dulu mase muda2 dulu pun penahlah dpt..siap simpan lg sampai skrg..thehehehe.

my niece pun ade kat unisel..tp di berjuntai bistarilah!

Adeqq said...

makdara terdiva:-

eheh. bukan tweety. taktau ape benda ni. tu yg mcm pelik. hehehe.

anak ayam or anak itik.

^___^

Pelatt said...

yela... hasil hubungan luar nikah antara ayam dan itik.. mereka pun ada nafsu juga ok.

Adeqq said...

Pelat:-

sengal!
hahaha.
kira lu nk cakap, ni gabungan la? HAHAHA

alvin takda umah harga 8juta said...

yunk...
hahahahaha..


wa setuju..
itu farid bila jadi kunin...



comel yokkk...

deus X machina said...

macam gabungan parit maupusat dan alvinon

Pelatt said...

iya... itu jawapan sebenar gua.. apesal lu nie lembab sangat? gua sedih la ngan lu.. jadilah insan fikiran macam kereta f1 sikit

DuniakuAbstrak said...

ni anak ayam la..aku da tanya mak dia tadi

lumut said...

mcm anak bulan pon ade ni,grrr

Adeqq said...

alvin:-

ko bercinta ngan kamen ke? HAHAHA

AJ Nismihan said...

macam anak patung jer.
hmm yang aku yakin, ni bukan anak ayam mahupun anak itik. dan mulut juih-juih macam gedik tu pun bukan identiti sapa-sapa.
so simple, ni bukan binatang la, ni simply benda yang orang suka-suka buat bneda lain, tapi tak jadi, so ni jadilah unintended toys yang errr cute (ker?). boleh macam tuh?

ops, sorry aku bukan budak seni. so, kalau pandangan buta seni aku ni tak suit dengan hang maap la.
lagipun, mana lah aku tau yang pakai sport shoes dengan baju kurung tuh seni ke tak kan..
erk, terlebih sudah

Adeqq said...

deus:-

wa sokong! HAHAHA

Adeqq said...

Pelat:-

lu suke hati cakap wa lembab? siot!

Adeqq said...

Dunia Aku Abstrak:-

owh. anak ayam ek? hahaha

Adeqq said...

Lumut:-

ko x sabar nak Ramadhan ke da nampak anak bulan? HAHA

Adeqq said...

AJ:-

haha. pandangan ko mmg lain dari yang lain.

pandai gak ko membahan org eh? ISH! nak kate aku bajet seni la pakai baju kurung ngan sport shoes? ko pegi wat! tgk seni ke tak. HAHA

ini anak ayam kan?

black_mel said...

ini kacuk ni...ayam dengan itik jadinya anak atik...kalau xnak just send it to me..leh gak wat peluk2 time tdo..baper nak jual?

Aujinz said...

ok wat pakai sport shoe ngan baju kurung..


gagagga..

I like..

Adeqq said...

black_mel:-

bukan untuk dijual! hahaha

Adeqq said...

Aujinz:-

hahaha. comel kan kan kan? ^___^