Followers

Tuesday, July 6, 2010

Menyendiri

Salam.

Rindu sangat dekat blog! Rindu kawan-kawan blog! Maafkan I sebab tak dapat mengupdate cerita baru. I sangat busy. Sangat-sangat. Dengan interview, perpindahan ofis, pindah department, bertukar profesion, buat I sangat-sangat susah nak menghadap laptop. Dah beberapa hari I langsung tak ada masa nak buka laptop.

I dah berjaya mendapat profesion idaman. Nanti I update k. Please jangan rindu I. I perlukan ruang untuk bersendiri pagi tadi. Mendapat message dari seorang BLOGGER. Dia kata, dia takut dengan I. Maybe cara I message yang buatkan dia nak avoid I? Entah. I gangster sangat kot. T___T


p/s: kepada mana-mana BLOGGER yang tak suka cara I bermessage (SMS), Maafkan I. Itu memang cara I. Maybe I gedik kadang-kadang. Tak ada niat apa. Sekadar gurauan. Sila jangan serik dengan I and jangan judge I terlalu cepat. Sedih! @___@

20 comments:

alvin takda umah harga 8juta said...

wasalam..
selamat menjalani hari2 baru..
semoga hepi n bahagia disamping suasana baru..

amin..haq qul amin..

alvin takda umah harga 8juta said...

tcare...
selamat berbuka puasa...

Fara said...

wahhh!
ade dpt keje pe tuh??
update2 skg!

:P

alvin takda umah harga 8juta said...

asal komen tak timbul nih??

blogspot problem ke??

alvin takda umah harga 8juta said...

wasalam..
selamat menjalani hari2 baru..
semoga hepi n bahagia dlm setiap perjalanan..


amin..

haq qul amin..

hBz said...

haha..funny.

miEz haNeM said...

moga kekal tabah:)

Adeqq said...

alvin:-

wa jawab sekaligus boleh? Tanks! Semoga lu pon hepi k.

excited nk hadapi dunia baru! hehehe

Adeqq said...

Fara:-

hahaha. nnti i cite oke! excited!

AJ Nismihan said...

hi adeqq
bagus la dah dapaek apa yang hang nak. but be alert that nothing is always expected by us. so, prepare for unexpected. mesti ada jer masalah dan stress yang hang kena tanggung dalam kerja 'idaman' nih. so, kena banyak sabar dan tekah dalam hati. bila mana kita tengah nak adapt dengan new life, please open heart and accept as much as possible information. belajar nak adapt dengan environment, dan bukan harap environment jer yang sesuaikan diri dengan kita, ye tak.

so, whatever it is, wish you happy and brave day ahead. Maha Esa dah bagi apa yang hang nak, so hang pun kena pandai syukur dan sujud pada Dia ye tak :)

ok. pandai jaga diri time sibuk2nih yer. salam

Adeqq said...

hBz:-

hehe. funny la kan?

Adeqq said...

miez hanem:-

insyaAllah kak!

Adeqq said...

AJ:-

tanks a lot! yerp. Memang dah mula hadapi macam2 skang nih. Tapi, Alhamdulillah. Hati masih kekal tabah, dan kuat! Allah sentiasa di hati. InsyaAllah.

Sujud lah pada Dia kerana Dia yang memberi rezeki.

Tanks a lot AJ. You are such a great friend I have! ^___^

AJ Nismihan said...

kita kan kawan
as simple as that :)

hajarus said...

wah... tahniah adeqq... nanti update yer...

Adeqq said...

AJ:-

yup! that's what friends are for kan? hehe.

Adeqq said...

kak hajar-

mekaseh byk2 kak! hehe. tu dah updet. hehehe

nasikputeh said...

yela, bak kate lu..

ta semua org sukakan cara kita..
just let go je..
bukan ade iat jahat pon kan..

Adeqq said...

nasikputeh:-

hah! tepat sekali oke.
mmg tengah abaikan lah ni.
hehehehe

Mr.Ken said...

best plak baca blog awak ne... sempoi je cuma tu je lah... x sangka ar gadis cam awk ne sulit gak...