Followers

Friday, July 30, 2010

Nak idea!

Salam.

Ok, tak sempat nak update panjang-panjang. Semalam ada orang tegur kotak komen I. Dia suruh I pakai SHOUTMIX sebab yang sekarang ni kena letak password la semua kan? So, dia sarankan I pakai shoutmix.

Apa kata anda?

Perlu tukar atau biarkan yang sekarang?
Bantu beri idea pliss.
Komen anda sangat dihargai.


p/s: cukup 20 orang sokong, I tukar! HEHEHE

30 comments:

jane said...

tq follow aaku beb~

cdgn aku?

tk pyh pakai shoutmix or shoutbox

nnt ade org iklan seks n lucah n viagra n mcm2 ko terclick sbb dia bg link lain rupenye click kuar lain

miahhahhaahha

Lya Colours said...

tukar !!

ngeee~ ~

LuVidA^^ said...

tuka je la :D lagi sng shoutmix

Fara said...

adeqq,
bole setting bg takya ade password tu.
kalau syg nak buangla

:)

De'din said...

mana2 pon sama ja..

bukan penggoda said...

tuka jela. haha.

alvin takda umah harga 8juta said...

tukar la..
kalau lu pakai shoutmix..hari2 gua ngurat lu kat situ k..

fndrocka said...

takde pun kena letak password

Adeqq said...

jane:-

aku da lame bace blog ko. lupe nak follow. hehe.

idea ko bernas. aku suke. HAHAHA

Adeqq said...

Lya:-

Haha. kene ke?

Faarihin said...

salam kak..

sorry lambat balas.. akak nak tanya apa kak? pasal entry ni ker?

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

sbb bon alvin idola aku, aku stuju ngn bon alvin..

tukr la

sng kami ngorat ko

alvin takda umah harga 8juta said...

tukar k..


cepat tukar..

nak ngurat lu kat situ!!


kata alvin pd adeqq yg garang..
sambil berlalu pergi..

Fhad said...

pukol je org tu... hahaha.. biar je lah.. kalo xde komen pun ok pe... kan????

AJ Nismihan said...

kalau aku, buat apa yang kita selesa.

aku suka benda yang plain simple.
tak payah nak tukar2slalu.
yang hang ada skang nih pun dah ok dah.

eh hari tuh aku menepek jer dekat bluewave sampai malam, tak kuar pun pintu otel tuh, so memang tak sempat nak mengulat apa semua.
maap la.
len kali kalau aku tersangkut di shah alam lagi, kalau ada masa dan sen sekupang dua nak belanja hang makan roti kosong air teh O panas, aku roger hang yer :)

last pesan:
buat apa yang kita suka dan selesa. tu jer :)

Adeqq said...

Luvida:-

taknak. sayang. huuuuu

Adeqq said...

Fara:-

yup! sangat sayang. so, dah ilangkan password. HEHEHEHE

Adeqq said...

De'din:-

hehehe. dah tuka xde password~

Adeqq said...

bukan penggoda:-

ehehe. takmau :p

Adeqq said...

alvin:-

nak ngorat? takyah la. HAHA

Adeqq said...

fndrocka:-

aritu ade. skang x de dah. HEHE

Adeqq said...

Faarihin:-

eheh. bukan2. bace blog awk k.

Adeqq said...

xtionkamen:-

nape nk ngurat aku? kan ade dura2. HAHA

Adeqq said...

alvin:-

elleh. wa garang ke? mane ade laa!

Adeqq said...

Fhad:-

betol! sangat oke. HAHAHA

Adeqq said...

Aj:-

Tanks k. Ko selalu buat aku rasa senang dengan apa aku ada. Takyah pening2 nak tukar bagai kan?

Tanks. sangat2.

^___^

p/s: Aku simpan dalam poket ayat ko nk blanje aku. HEHE =P

Firol said...

tanya hati

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

hai adeqq.. tukar la.. lebih user friendly..

eh.. pic profile kamu..
cute la..
saya mahu buleh?

Adeqq said...

Firol:-

mekaseh. akan buat begitu.

Adeqq said...

Bulan:-

nak ke? boleh boleh boleh. saba k. hehehe