Followers

Wednesday, December 30, 2009

Candid Photo Contest


Salam. Oke, nak habes 2009 ni, semua pon nak wat contest. And I sangat excited nak join contest-contest ni semua. Saje je menghiburkan hati sendiri yang jarang terhibur ni. hahaha.

Kali ni, I nak join Candid-Photo-Contest! Contest ni I dapat tau daripada blog Rina Salleh. Memang gambar-gambar yang masuk semua cun oke. I memang tipis je peluang nak menang. Tapi, kalau ada rezeki, mana lah tahu kan. Urm, oke, gambar yang I pilih ni diambil dari kamera henfon I je. So, maafla kalau kurang terang ke, effect teruk ke. Sila jangan komplen ye. KEPADA SESIAPA YANG NAK JOIN, BOLEH KLIK GAMBAR DI ATAS ATAU KLIK SINI. Ye, SINI!!!

Gambar candid yang I pilih~

Kenapa I rasa gambar ni menarek? Sebab diorang berdua ni memang langsung tak sedar I capture gambar ni. Yang lelaki asyik sangat main game henfon. Yang si kecik tu, sangat asyik tengok cara game tu dimainkan. I sangat suka gambar ni. Nampak macam si kecik tu sangat manja. I tak boleh nak terangkan. Tapi, seriously, gambar ni I wajib tengok setiap hari (sebab wallpaper laptop I. HAHAHAHAHA)

puh kiri ~
puh kanan~
HEHEHE

Tak menang pun tak apa. Just I suka meriahkan semua contest-contest!!!~

6 comments:

Ms.Independant said...

Puhhh jugak!
Nape tak letak gamba Adeqq sendri...
segan yer...

:)

Adeqq said...

erk...
no comment..
ahahaha...

ha'ahlaaa...
i mmg penyegan..
macam mane ha?

Firol said...

possing manja betul tu

Adeqq said...

Firol - yup. mmg manja. tu yg suke!

Natsu said...

ape motif gmbr 4org ats tu? :P

Adeqq said...

Natsu:-

itu link ke blog org yg anjurkan ini. hehehe