Followers

Thursday, December 24, 2009

Contest-Scribbles-Song


Salam.

Sebenarnya I nak tunggu hari terakhir untuk join contest ni. Tapi, I sangat risau kalau lagu yang I nak dah ada orang pilih. Setelah berdiskusi dengan kawan-kawan I ditambah dengan dengar lagu yang sama berulang-ulang kali untuk kepastian, dah muktamad untuk I pilih lagu:


1234 by PLAIN WHITE T'S!!!


The reason I choose this song dan I merasakan lagu ni sesuai untuk blog Scribbleswithstyle adalah kerana,
  1. lagu ni tak berapa slow dan agak catchy.
  2. lirik lagu ni sesuai dengan pemilik blog Scribbleswithsyle
  3. lagu ni sweet macam pemilik blog Scribbleswithstyle!!!
Antara lirik dalam lagu ni yang betul-betul menarek minat I ialah;

Give me more loving than I’ve ever had
Make me feel better when I’m feeling sad
Tell me I’m special even though I know I’m not

Make me feel good when I hurt so bad
Barely getting mad
I’m so glad I found you
I love being around you
You make it easy
Its as easy as 1-2-1-2-3-4

There’s only one thing
To Do
Three words
For you
(I love you) I love you

sweet kan? ^___^

Blog Scribbleswithstyle ni best sebab entry-entry dia tak heavy. Easy going kata orang. Menarek hati I untuk terus membaca her latest entry. And, dia pandai buat ayat supaya jadi kelakar and sedih. One more thing, blog dia PINK!!! I like!!!

--------------------------------------------------------TAMAT---------------------------------------------------------

Oke, ini contest untuk memberikan lagu terbaik untuk blog Scribbleswithstyle. Sesiapa yang nak join, boleh klik sini.

4 comments:

Mr.Chenta said...

heeee =D
masuk gak eh?

malam ni baru nak join
wakakaka

Ms.Independant said...

Wahhh!!!

Just 3 wOrds for me??
Lap u tooo!!!!
Hehehe

Thanks Adeqq sbab join!

:)

Adeqq said...

Mr.Chenta:-

mestila...
masuk cepat!!!

Adeqq said...

Ms.Independant:-

hehehe...
I puas pikir nak letak lagu ape..
Susah gak nak pilih lagu...

same2... ^___^