Followers

Monday, June 14, 2010

Bila Otak dah Tepu.....

Salam.

Sumpah tak ada idea nak update blog. Tapi, macam harus update. HEHE. Ada orang kutuk I tak pandai update blog. Idea I tak gila-gila. Yela, nak wat macam mana. I dah cuba mengeluarkan idea. Tapi, tak jadi pulak. HUHU. Bila dalam penulisan, I tak boleh nak gila-gila sangat. Tak berapa pandai nak mengarang. (Kepada orang yang kutuk I tu, majuk!)

I betul-betul tengah mengalami masalah otak tepu. I tak ada langsung idea nak update. Sebab semua yang berlaku sepanjang minggu lepas sangat biasa sampai tak boleh nak update dalam blog. HAHA. Eh, tadi I terjumpa email yang menarik! Macam nak kongsi dengan anda semua.

Sila tengok!





I menjerit oke dalam ofis! Benci! Siapa yang hantar ni!!!

Eh, teringat dekat seorang rakan blog. Lama sangat tak message dengan dia. Rindu! Tapi nak buat macam mana. I taktahu apa salah I. Sebab dia macam ignore I. Bila I tanya, dia tak reply. I dah cuba dah YM dia. Sampai sekarang, apa lah salah I agaknya. Sedih! (dia adalah blogger)

Lagi seorang, lama dia tak jengah rumah I. Maybe sebab dia pun busy. Lama juga dia tak menempek komen dekat blog I.

Kadang-kadang, kita tak sedar kalau kita ada buat salah. Cuma, kalau kawan-kawan kita ada buat salah dengan kita, kita kena beritahu dekat kawan kita. Jangan sampai kawan kita tertanya-tanya, kenapa tak layan dia dah, kenapa avoid dia. Berdosa membiarkan hubunganb persahabatan terbiar tanpa disirami kasih sayang. Kalau betul kawan tu ada salah, tegur la. Beritahu. Ni, ignore je. Sangat berdosa. Walaupun rakan blogger, kawan juga kan? Sahabat kan? Tingginya martabat sahabat itu, sama-sama lah kita jaga. ^___^

13 comments:

Farid MOFASAD said...

1ST! :P

Adeqq said...

tu je? ampeh!

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

nge~~nge~~


aku tak bole terima pic2 kau ni..saja buat aku lapar kan...

haishhhh...

azwa said...

aiyok...seram gak memule tgk..huhuhu..tp lps tu rase geli...
penatlaaa keje..tknk keje leh tk??

Fhad said...

hahah... sape blogger tu? sile story pada gua.. huhuh

wong ah ian said...

yela-yela..nmpk ni gua dtg?..dah jgn merajuk lg..bak no tepon..hahaha

cik pingu said...

hai.. ngeri aih tgk gambar ni. cepat2 nk blah.

Adeqq said...

alvin:-

xleh terime ke? itu yg kite mahu! hahaha

pehal ko nak lapar plak? ish!

Adeqq said...

azwa:-

erk. seram ke? geli?hahaha. tau xpe.

mane leh x keje. nak makan angin je ke? haha

Adeqq said...

Fhad:-

lu nak tau ke? sile on YM. hahaha

Adeqq said...

Ian:-

mmg majuk ah! lame ko x dtg sini. hahaha.

nk ke? sile YM aku. haha

Adeqq said...

pingu:-

alaa, ngeri ke? rilek ahh! hehe

azwa said...

makan angin ek...tknklaa t kembung perut ni..hahaha...penatlaa...ade org urut best ni...hehehe