Followers

Friday, June 11, 2010

Penangan FIFA!

Salam.

I memang tak cukup masa nak menaip sekarang ni. Sangat tak ada masa. Event datang bertimpa timpa. Lepas satu, satu. Sehingga akhir November, baru boleh bernafas seperti biasa agaknya. Curi-curi masa jugak nak menaikkan entry. HUHU

Malas nak cerita panjang, nah!

Encik MESSI! Oke, I likeeeee Messi. Tapi, I tak suka Argentina. Macam mana? HAHA



YES! Ini I lagi suka. Likeeee sangat2! KAKA!


And I sokong BRAZIL! Yeah! Oke, bermulalah hidup bersengkang mata. Siang kerja, malam mengadap TV~ Siapa kata perempuan tak tengok bola? Silap orang laaa! HAHA


p/s: Semalam ada seorang kawan mengaku dah pernah terlanjur. Tapi, dia nak isteri nanti yang masih dara. Padahal dia dah tak teruna. ISH!

13 comments:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

ahah...jgn risau..brazil xkn leh mng pye..mgkin spain ngn argentina yg blh g final.hehehe







lelaki baik diciptakan utk pmpn yg baik, dan pmpn yg baik dciptakan utk lelaki yg baik..begitu la sebaliknya

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said...

eh..aku 1st lah!

hye :D

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

kau 1st kamen??
bangga la sikit..kalau tak parit je 1st..



adeqq....asal lu emo ni??mak lu tak bagi lu tawen ke??

gua tak dapat add lu pun..so..anta email lu..biar gua add lu..

kpd kwn lu yg dah terlanjur tu..wat u give..u get back..its karma..

Adeqq said...

kamen:-

tahniah! anda 1st. hehe. alaaa, BRAZIL laaaaa.

insyaAllah. Aku ingat pesan ko itu!

Adeqq said...

alvin:-

apsal lu komen takde kene mengena ngan entry wa? mesti lu malas membaca. HAHAHA

lu bace post script je kan? Hampeh lu! =P

nnti check lu punya shoutbox oke. haha

iman said...

"penzina lelaki adalah utk penzina2 wanita n bgitu gak sebaliknya"

kem saalam maut kat kawan lu tuh
cam cilake nak wife yg dara

suh dia cari aayat wa sbut atas tuh

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ni baru nak komen la cik adeqq...



sy tasuke argentina juga..tapi brazil bukan pilihan sy..


sy suka ivory coast..

nak add fesbukk cik adeqq...

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

ehhh...aku dah komen ke tadi??

Adeqq said...

iman:-

heheh. mekaseh. mmg ade sesetengah org pikir mcm tu kan. huuu

Adeqq said...

alvin:-

erk. Kite xde fesbuk la. =P

Adeqq said...

alvin:-

ye, ko sudah komen. Ko mamai ehh? HAHA

black_mel said...

minat brazil dan minat semua pemain brazil jugak..tp ssh nk cakap sebab rasa2nya world cup kali ni mcm spain or german or argentina punya...

tp still sokong brazil..hope ada chance...

Adeqq said...

black_mel:-

yes! mari sokong Brazil!!~ hehehe