Followers

Wednesday, June 2, 2010

Kami Blogger Picisan Menentang Israel Laknat

Salam.

Entry ni pendek. I just nak bersama-sama dengan blogger-blogger lain untuk membantu sekadar yang termampu. I tahu blog ni bukan blog yang sentiasa dikunjungi. Tapi, I tetap nak menyumbang sedikit. Sebab I tergolong dalam blogger picisan ni juga.

Kawan-kawan,

Cuba tengok gambar-gambar ni.


Astahgfirullah! Memang kejam kan ISRAEL? Mari kawan-kawan. Kita bantu setakat yang termampu. Sedekahkan doa untuk mereka. Agar mereka boleh hidup seperti kita semua. InsyaAllah.

Untuk bantu mereka, mari ramai-ramai kita letak 2 header seperti di bawah ni dekat header blog masing-masing atau kat sidebar. Macam I, blog I tak boleh letak header. So, I letak dekat side bar sahaja.


Kami Blogger Picisan Menentang Israel Laknat

Doa Qunut Nazilah:

Ya Allah,Sesungguhnya kami meletakkan-Mu di batang-batang leher musuh2 kami Dan kami berlindung dengan-Mu daripada kejahatan2 merekaYa Allah,Leburkanlah kumpulan2 mereka Pecah belahkan dan kacau bilaukan persatuan mereka Goncangkan pendirian mereka Dan hantarkanlah anjing2 kamu kepada mereka Wahai tuhan yang gagah perkasa Wahai tuhan yang penuh raksasa Wahai tuhan yang bersifat murka Yaa Allah Yaa Allah Yaa Allah Ya Allah, Wahai tuhan yang menurunkan kitab,Wahai tuhan yang mengarakkan awan Wahai tuhan yang menewaskan bala tentera al-ahzab Kalahkanlah mereka Kalahkanlah mereka Kalahkanlah mereka Dan menangkan kami ke atas mereka… Amin2 ya rabbal alamin…


17 comments:

Farid said...

terima kasih

walaupun jarang di kunjungi..

pasti ada blogger setia ngan blog ini

Adeqq said...

sama-sama.
InsyaAllah.

thanks jugak! ^___^

cik pingu said...

tengs dear!

:)

Pensel Kontot said...

bagus2..mari kite sebarkan kempen ini

hBz said...

saya ni addict kepada c e r i t a - c h e n t a . . .

>>____<<

apa lagi ya insan macam kita ni mampu buat?

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

salam..
thanks ya..atas sokongan kempen ini..semoga lu bahagia dunia akhirat..
tu je gua mampu doa..

amin..haq qul amin..



gua dah link blog lu kat blog gua..so pasni gua rajin la kacau kotak komen lu..
sekian..

Adeqq said...

cik pingu:-

same2 sayang! =)

Adeqq said...

pensel kontot:-

sudah aku sebarkan di FB. insyaAllah.

Adeqq said...

hBz:-

U addict dengan blog ke tuan? HAHA

Kita hanya mampu berdoa. Untuk berperang mungkin kita belum cukup kuat. Doalah bersama-sama. ^__^

Adeqq said...

Alvin:-

InsyaAllah. Sama-sama lah kita bersatu. Berdoa untuk mereka yang memerlukan. Amiinn.

Thanks bro~
^___^

black_mel said...

amin....semoga yahudi musnah nnti..

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

Adeqq said...

black_mel:-

yup! mmg pon. semoga yahudi musnah!

Adeqq said...

Pacifist:-

Saudara/i,

Apa yang termampu, kita harus lakukan. Bukan semua orang mampu untuk berjuang seperti mereka di medan perang. Mendoakan itu sudah cukup baik bagi orang yang tidak berkemampuan seperti kita.

^____^

yusuf mujahidin ™ said...

salam

nice one!

jaga diri

Adeqq said...

tanks!
awk pon. jaga diri k ^___^

~::Iffat @ Wonderfatts::~ said...

salam...semoga usaha kita diberkatiNya, semoga suara2 halus kita didengari, semoga gerak geri licik mereka disedari, dan semoga kita tetap teguh berdiri di atas jalan ini.

Ya Allah ya tuhan kami, janganlah Kau bolak balikkan hati kami setelah Kau memberi hidayah kepada kami. Ameen